Метална маса база Ресторант мебел страна заявление

Метална база за багаж Ресторант Мебел Парти Приложение Желязна метална маса за маса, това е един вид мебелен крак. В долната част на основата има 4 нокти за коригиране на баланса. За да можете да получите перфектната височина за вас. Избираме желязо, за да направим метални крака, защото ...
Чат сега

Информация за продукта

Метална маса база Ресторант мебел страна заявление


Желязна метална маса за маса, това е един вид мебелен крак. В долната част на основата има 4 нокти за коригиране на баланса. За да можете да получите перфектната височина за вас. Избираме желязо, за да направим метални стойки за маса, защото в сравнение с други метали, желязото е по-лесно оформящо. Можете да направите шаблон в полюса на крака или да изберете цвета, който искате да отпечатате.

Метална маса база Ресторант мебел страна заявление

Представяне на продукта на метална база база Ресторант мебел страна заявление
Основата на основата на основата на желязото е направена от чугун, който е достатъчно тежък, за да съответства предимно на маса.
Освен черен, лъскав е вторият популярен цвят, понякога, ако обработката на повърхността на железни крака е блестяща, това означава, че тя ще се използва на спокойно място, като книга бар. Всяко парче крак ще бъде проверено преди пакета.

Модел Позиция E9604
описание Метална маса база Ресторант мебел страна заявление
Размери (см) 42,5 * 42,5 * 72
Нето тегло (кг) 14.71
Подробен материал чугун маса база база квадрат,
нагоре cross455 * 455mm,
мазе 425 * 425 мм
полюс 615 мм
хромиране с блестящо сребро, 1бр. / 2кг
Пакет Картонена кутия
40HQ способност за зареждане 2833pcs
употреба Плаж, Градина, Patio, Бистро, Открит ресторант, Открито кафене, Открит бар, Street Bakery

4.jpg

Характеристика на продукта и приложение на Метална база за ресторанти Мебелна партия
Повечето от краката в нашата продуктова линия са предназначени за хранене, но също така можем да доставим основната маса за кръчма. Стилен и вдъхновен от бароковия период, тази чугунена основа е специално проектирана да държи по-тежки върхове (като гранит или мрамор). С лек гланц, леярната основа е лесна за поддръжка.

Последни новини
Добро качество на маса от чугун. Обикновено те са черни. Защо използваме черно, за да посрещнем ретро стил.


1 (2).jpg

Hot Tags: метална база за ресторанти, мебелно обзавеждане за парти, производители, по поръчка, купува, намалява, насипно

Запитване

You Might Also Like