Метална база старинен дизайн открит ресторант близо до Църква

Метална база старинен дизайн открит ресторант близо до Църква

Метал база Античен дизайн открит ресторант в близост до църквата античен стил таблица крак винаги произведен от чугун. Ние също апелираме Античен метал база, и двете от тях се използват за описване чугун таблица база. Чугун мебели е традиционен и класически. Тя може да бъде атрактивно допълнение към двете...
Чат сега

Информация за продукта

Метална база старинен дизайн открит ресторант близо до Църква


Античен стил таблица крак винаги произведен от чугун. Ние също апелираме Античен метал база, и двете от тях се използват за описване чугун таблица база. Чугун мебели е традиционен и класически. Тя може да бъде атрактивно допълнение към модерни и класически настройки. Чугун само трябва светлина поддръжка, терминът чугун означава че метала е топъл и изкован във формата си от Майстора. Но сега машина замени Майстора, след разработването на мухъл, можем да започнем да масовото производство, висококачествени, ефективни и последователни.
 
Метална база старинен дизайн открит ресторант близо до Църква


Повечето от време, хората избират чугун да украсяват им двор или градина. Сега в трапезария хол, улица Ресторант, Открит кафе-сладкарница, чугун таблица база е стандартна конфигурация мебели.
 

Модел елементE9609
ОписаниеМетална база старинен дизайн открит ресторант близо до Църква
Dimension(cm)Dia40 * 72
Нетни Weight(kg)14.3
Подробно материалЧугун таблица база кръгли,
Топ cross455 * 455mm,
сутерен Dia400mm
полюс 665 мм
прахово покритие от черен, 1бр/2ctn
ПакетКартонена кутия
40HQ зареждане способност3400pcs
ИзползванеПлаж, Градина, двор, бистро, Открит Ресторант, Открит кафе-сладкарница, Открит Бар, улица хлебни

3.jpg

Последни новини
Нов дизайн и добро качество. Ако имате нужда от нас за производство на реда за договор, просто не се колебайте да се свържете с нас.
 

2 (2).jpg

Hot Tags: метални база старинен дизайн външен ресторант в близост до църквата, производителите, персонализирани, купи, отстъпка, насипни

Запитване

You Might Also Like