Плетени столове добър тъкане намерени в двор бистро френски градински мебели

Плетените столове добър тъкане намерени в двор бистро френска градина мебели Wicker patio набор, в сравнение с други елементи, това е по-подходящо да се използват на закрито, да я тури във вашия хол, тя ще стане добро място да служи си гост. Снежанка отговарят по-голямата част от декорацията стил търсене. Като...
Чат сега

Информация за продукта

Плетените столове добър тъкане намерени в двор бистро френски градински мебели


Wicker patio набор, в сравнение с други елементи, този един е по-подходящо да се използва в закрит,
Слагам го в хола си, то ще стане добро място да служат посетители. Снежанка отговарят по-голямата част от декорацията стил търсене. Като многофункционални мебели градина е друго място, да го използвате.
Отнасящи се до действителната употреба, можете да изберете да се оборудват с възглавница или не.
 
Плетените столове добър тъкане намерени в двор бистро френски градински мебели
 
Продукт въвеждането на плетените столове добър тъкане намерени в двор бистро френски градински мебели
PE ратан 8 * 1.3 мм с 1,5 мм дебелина тръба. Всяка тръба ъгъл с добър полиране и заваряване са пълни заваряване. ЛЕКОТА е създадена през 2007 г., десет години, изнасящи опит, и ЕС е наш основен пазар. Можем да предложим една година гаранция.
 

Модел елементE7100
ОписаниеПлетените столове добър тъкане намерени в двор бистро френски градински мебели
Dimension(cm)56 * 60 * 86
Нетни Weight(kg)4.8
Подробно материалСтипца тръба dia28 * 1.5 мм,
плоски rattan8 * 1.3 мм,
бамбук изглежда Готово
 
ПакетСтандартно експортиране опаковка: столове са увити с Pearl памук хартия. След подреждане, столове ще бъдат обхванати от Крафт хартия и водоустойчива найлонова торбичка. Оборудвани с колело скоба за преместване.
40HQ зареждане способност780pcs
ИзползванеПлаж, Градина, двор, бистро, Открит Ресторант, Открит кафе-сладкарница, Открит Бар, улица хлебни


14.jpg

Продукт функция и прилагането на плетените столове добър тъкане намерени в двор бистро френски градински мебели
Ръчно тъкани смола, самата изключително гъвкави, силни и издръжливи и ръжда доказателство рамката е изработена от най-високо качество прах покритие алуминий, му също не са токсични и рециклируеми
И чисти безплатно просто го чисти с мокра кърпа.


模板13.jpg

 
Последни новини
PE ракита мебели е устойчив на атмосферни условия, но тя може да изсъхне на слънце. Ракита е най-добре пазената в сянка. Веднъж в годината, я Накиснете във вода да върнат влага в влакна. Невредим ракита просто трябва да бъдат измити и refinished периодично да я запазите в добро състояние.
 

4.jpg 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всички времето плетените е най-високо качество напълно боядисани полиетилен базирани влакно, което е UV, светлина, плесен и мухъл устойчиви.
Ръчно тъкани смола, самата е изключително гъвкави, силни и издръжливи и ръжда доказателство рамката е изработена от най-високо качество с прахово покритие алуминий. Той също е отровен и рециклируеми и почиства лесно с просто сапун и вода, маркуч или миене власт. Моля да не място елементи, които могат да предизвикат увеличение на слънчева светлина директно върху стъклото - това може да предизвика тъкат да омекоти и да нарушат.
Калъфки осигурени са в стандартен цвят екрю и машина пере на 30 градуса. Всички тъкани са цвят бързо към хлорни среди за използване в басейн зони и Спас. В студено време Носете възглавници закрито за защита.
 
 

Hot Tags: плетените столове добър тъкане намерени в двор бистро френски градински мебели, производители, персонализирани, купуват, отстъпка, насипни

Запитване

You Might Also Like