Непромокаем външен ракита столове Surrouding мебели басейн в хотел

Водоустойчив открит около Wicker столове мебели басейн в хотел хотел открит мебели, които могат да бъдат използвани в открит басейн. Междувременно този елемент също е от класически тип. Най-важното е, че цената е по-евтино от други елементи. Без значение са търговец на едро или...
Чат сега

Информация за продукта

Непромокаем външен плетени столове около басейн мебели в хотел

Хотел открит мебели, които могат да бъдат използвани в открит басейн. Междувременно този елемент също е от класически тип. Най-важното е, че цената е по-евтино от други елементи. Без значение са търговец на едро или търговец на дребно, ако искате да направите градинска мебел бизнес, този елемент е добър избор.
Кръгла ратан цвят не е задължително, просто го изберете според вашите действителни нужди.
 
Непромокаем външен плетени столове около басейн мебели в хотел
 

Продукт въвеждането на непромокаем външен ракита столове около басейн мебели в хотел
Различни с други PE ратан стол, този елемент с лъскав алуминиева рамка. Повърхността на рамката е вземане на специални окисляване лечение. Това е един вид повърхностна обработка тип. То също е с висока антикорозионна функция. Този ратан стол е горещо продажба в продължение на няколко години. Въпреки че ние публикуваме нов продукт всяка година, но този стол все още има стабилна поръчка.
 

Модел елементE6034
ОписаниеНепромокаем външен плетени столове около басейн мебели в хотел
Dimension(cm)55 * 60 * 84
Нетни Weight(kg)3.7.
Подробно материалСтипца тръба dia28 * 1.5 мм,
плоски ратан: dia3.8mm,
бамбук изглежда Готово
ПакетСтандартно експортиране опаковка: столове са увити с Pearl памук хартия. След подреждане, столове ще бъдат обхванати от Крафт хартия и водоустойчива найлонова торбичка. Оборудвани с колело скоба за преместване.
40HQ зареждане способност1368pcs
ИзползванеПлаж, Градина, двор, бистро, Открит Ресторант, Открит кафе-сладкарница, Открит Бар, улица хлебни


1.jpg


Продукт функция и приложението на продукта въвеждането на водоустойчив открит плетени столове около басейн мебели в хотел
Има две опции за вас за кръг от ратан, първият кръг от ратан с желязна сърцевина, вторият е кръг от ратан без желязно ядро.
Освен на басейна на хотела също може да се използва в кафе-сладкарница, улица ресторант и градина.


3 (2).jpg

 
Последни новини
Метални градински мебели, изработени от алуминий, желязо и стомана, идва в три общи форми. Алуминиева тръба е най-важната част в градинска мебел пила. 1,5 мм дебелина е стандарт.


4.jpg 
 

Hot Tags: Непромокаем външен ракита столове surrouding мебели басейн в хотел, производителите, персонализирани, купи, отстъпка, насипни

Запитване

You Might Also Like