Ратанови столчета за облегалка Професионални мебели Удобно използване в кафенета Всички времена

Ратанови столове за облегалки за облекло Професионална мебел Удобно използване в кафенето Всички метеорологични облекла предлагат външни ратанови мебели. Удобни ратанови столове като вид мебели за всички времена, широко използвани на открито. Ратанските столове за подлакътници са много популярни на улицата в Париж. Син бял ...
Чат сега

Информация за продукта

Ратанови столчета за облегалка Професионални мебели Удобно използване в кафенета Всички времена


Осигурете лесен достъп до външни ратанови мебели. Удобни ратанови столове като вид мебели за всички времена, широко използвани на открито. Ратанските столове за подлакътници са много популярни на улицата в Париж. Синьо бяло може да донесе гол в горещото лято. Различни сезон използват различни цветови мебели, тези комфортни ратан стол може да ви помогне да запазите вашия шоурум пресни.

Ратанови столчета за облегалка Професионални мебели Удобно използване в кафенета Всички времена

Представяне на продукта на ратан Столове за облегалки Професионални мебели Удобно използване в кафенета Всички времена
Отвън мебелите от ратан обикновено изискват всяко време. В края на краищата, не искате да промените столовете само защото столовете се намокрит в дъжда. Лесно използвайте висококачествен РЕ ратан, чийто цвят е достатъчно силен при всякакви метеорологични условия. Не-избледняване и UV-устойчиви е PE ратан стол "е основна характеристика.

Модел Позиция E5013
описание Ратанови столчета за облегалка Професионални мебели Удобно използване в кафенета Всички времена
Размери (см) 57 * 57 * 83
Нето тегло (кг) 3.6
Подробен материал Алуминиева тръба диа28 * 1,5 мм,
плосък ратан: 13 * 1.3
Бамбукови облик
Пакет Стандартна опаковка за износ: Столът е обвит с Pearl памучна хартия. След подреждането, столовете ще бъдат покрити с хартия Kraft и водоустойчива пластмасова торба. Оборудван с колелца за придвижване.


模板1.jpg


Продуктова характеристика и приложение на ратанови столове за облегалки за облекло Професионални мебели Удобно използване в кафенето през цялото време
Алуминиева тръба рамка и PE ратан тъкане, всички от материала е анти-корозия и не избледняване.
Ще бъде добре, ако поставите тези столове на плаж или хотелски курорт. Поради това материалът е достатъчно силен, за да издържи ерозията от замръзване на морето и солена вода. Поддръжката също е много проста, почиствайки я с влажна кърпа и ден на природата.

Последни новини
Някой нов елемент скоро ще публикува, ще доставим нов цвят и дизайн.
В бъдеще 100% приятелско развитие на хидро и олео-репелентна терапия е другата тенденция за градинско обзавеждане. Необходимо е да подобрим антифулерната способност на външните мебели, особено за външните обществени мебели.

4.jpg

Hot Tags: ратан подлакътници столове професионални мебели удобно използване в магазина за кафе всички времена, производители, по поръчка, купуват, отстъпка, насипно състояние

Запитване

You Might Also Like