Wicker Bistro столов комплект мебели

За разлика от атмосферата на домашните ресторанти, механите често не са големи. Като цяло те могат да поместят повече от дузина маси.
Чат сега

Информация за продукта

Производител на плетени мебели от 2007 г., MOQ: 100бр


За разлика от атмосферата на домашните ресторанти, механите често не са големи. Като цяло те могат да поместят повече от дузина маси. Wicker бистро комплект носи по-щастлив бисто. Много пъти резервациите трябва да бъдат направени предварително. Ако нямате горещо време, няма значение дали не си уговорите среща. Освен това светлините в механата са сравнително приглушени, вероятно това е настроението. През деня, колкото и голямо да е външното слънце, веднага щом влезете в механата, яркостта изведнъж пада, а магазинът винаги нарочно създава топла и комфортна атмосфера. Интериорът като цяло е по-ретро, всеки магазин има свои собствени характеристики, но винаги има разнообразие от приглушени светлини, а понякога дори и обяд, на масата ще има лампа или свещ; през нощта атмосферата стана още по-добра, всичко изглежда толкова удобно и романтично.


Предмет №

E1040

Размери (см)

46 * 55 * 88

NW (KG)

3.8

Пакет

10бр / стек

Материал

Алуминиева тръба & PE ратан

chairs

2 seater chair

single chair

Wicker бистро столове могат да бъдат червени, бели или черни. Храненето във Франция е наистина бавно, независимо дали става въпрос за скъп ресторант или достъпно бистро. Наскоро вероятно открих причина. Причината, поради която стъпките на ядене на френски ястия са толкова тромави, французите ядат заедно мезетата, основните ястия, сиренето, десертите и т.н., само защото масата е сравнително малка? Малка квадратна маса или кръгла маса, сложете прибори за хранене на двама души, няколко кутии подправки и всяка от техните мезета или основно ястие е пълна, да не говорим за малка кошница с допълнителна чанта. Въпреки това хората все още предпочитат малки маси с плетени бистро столове.Понякога се срещат с някои големи маси в страната. Тъй като е твърде далеч и околната среда е шумна, често не можем да чуем другия човек да говори за това. Малката маса улеснява хората, които се хранят заедно, да разговарят, да се чувстват по-интимни и да шепнат нещо.


Hot Tags: плетен бистро стол, обзавеждане, производители, персонализирани, на едро, купувайте, отстъпка, насипно състояние

Запитване

You Might Also Like