Открита масичка за кафе и столове

Хубавата и качествена масичка за кафе на открито, която да отговаря на такива топ ресторанти, не е за всички да се радва, а ястията тук може да не задоволят вкусовете на обществеността.
Чат сега

Информация за продукта

Производител на холна маса и столове от 2007 г., MOQ: 100бр


Хубавата и качествена масичка за кафе на открито, която да отговаря на такива топ ресторанти, не е за всички да се радва, а ястията тук може да не задоволят вкусовете на обществеността. По улиците на Париж най-честият и интимен представител е „бистрото“ на улиците, неговото основно значение. Това е "механа", "малко кафене" или място, където да се насладите на напитки и вечери. Терминът включва и понятието храна и вино.

Това е модна дума във френската столица Париж и е автентичен парижки френски речник. Ако отидете в Париж и имате местни приятели, те определено ще ви поканят да се почувствате. Точно като в Чънду и Чунцин, приятели от други места ще бъдат поканени да отидат в ресторанта с горещи съдове; в Кингдао определено ще отидат в ресторанта за барбекю, за да пият бира и да я изядат за причина. Защото механата представлява културата на хранене на Париж и живите характеристики на хората.


Предмет №

E3009

Размери (см)

47 * 55 * 88

NW (KG)

3.8

Пакет

11pcs / стек

Материал

Алуминиева тръба & PE ратан

coffee table and chairs

coffee chair

coffee chairs

За да намерите кафене на открито, той ще донесе удобна маса за хранене на открито и столове. Отпуснете се и се насладете на долината е пълна с красиви замъци, блестящи кули и банкетни зали, луксозни куполи и църкви. Ако сте пълен романтик, потърсете перфектния приказен замък, насочете се към Азалия, заобиколен от рова, Виландри и градините му и малкоокирания Beauregard.


Hot Tags: външна масичка за кафе и столове, производители, персонализирани, на едро, купувайте, отстъпка, насипно състояние

Запитване

You Might Also Like