Мебели за открит бистро на открито

Фабрика за правене на бита от ратан от 2007 г. Ако търсите столове и маса за бистрото си или ресторант, моля не се колебайте да се свържете с нас, MOQ е 50 ~ 100бр.
Чат сега

Информация за продукта

Фабрика за правене на бита от ратан от 2007 г. Ако търсите столове и маса за бистрото си или ресторант, моля не се колебайте да се свържете с нас, MOQ е 50 ~ 100бр.


Представете си, че се разхождате по оживена улица в Париж, минавате през старите книжарници и малките бутици, а след това стигате до малко кафене на открито. Въздухът е изпълнен с прясно изпечени сладкиши и вкусни аромати на сирене, а стари клиенти идват да купуват и дават приятелска усмивка на минувачите. Това е същността на перфектния момент в Европа, че картината е трудна за заснемане, но е лесно да създадете този стил в домашната си среда - може да бъде навсякъде.

Ако търсите нещо подобно за вашето бистро, модерен стол за бистро и бистро в европейски стил може да бъде добър избор.


Предмет №

E3011B

Размери (см)

57 * 63 * 95

NW (KG)

4

Пакет

10бр / стек

Материал

Алуминиева тръба & PE ратан

outdoor chairs

bistro furniture

outdoor bistro furniture

Един от най-популярните видове столове за механа е извит стол от дърво. За последните два века този тип стол е останал стол с кръчми, който се използва широко в ресторанти по целия свят - този стол има прости, лесни за използване функции. Механите на столовете са добре изработени и изработени от вишнево червено или махагон, но в по-често срещаните ресторанти, предимно смърч, дъб или композитно дърво. Външната бистра маса обикновено използва бяло, черно или червено.


Hot Tags: мебели за битова маса на открито, производители, персонализирани, на едро, купуват, отстъпка, насипно състояние

Запитване

You Might Also Like