Комплект маса и столове за бистро на открито

Производство на мебели от бистро от 2007 г. Надяваме се да доставим мебели от висок клас на нашия дистрибутор, търговец на едро от целия свят.
Чат сега

Информация за продукта

Производство на мебели от бистро от 2007 г. Надяваме се да доставим мебели от висок клас на нашия дистрибутор, търговец на едро от целия свят.

MOQ: 100PCS


Социалното взаимодействие тласка развитието на бистрото. Мебелите от дърво са оригиналните мебели от дома, записани. Хората също са добри да намерят подходящия материал, който да използват. Рязането на дървета да бъде маса за съхраняване на храна далеч от почвата, за да се поддържа храната чиста. Мебелите от дърво бяха практически без обзавеждане в този период. И тази характеристика продължи много години. Избирайки дърво за изработка на мебели, освен че е лесно да се получи, хората също смятат, че е безопасно. Умните хора вече създадоха много инструменти, като железен пирон, чук, можете да направите различни маси и столове без химическа подготовка. Хората правят мебели сами; тук нямаше мебелни магазини. Сега по-малко хора да правят мебели на ръка, така че

Много магазини за бистра маса и столове ги чакат да си купят, собственикът на магазина определя артикулите, които клиентите ще харесат. И хората използват повече време за социални. Правилно е, хората трябва да влагат повече енергия в по-важни хора или нещо.

Предмет №

E1187D

Размери (см)

48 * 59 * 89

NW (KG)

3.8

Пакет

10бр / стек

Материал

Алуминиева тръба & PE ратан

bistro furniture

bistro set furniture

outdoor bistro shop

Външно бистро комплект мебели на едро, Различните мебели са получили многообразна функция. Две големи категории, първата е обзаведена, втората е практична. Обзавеждането е за разнообразие и показност. Практически иска да носи уют и удоволствия. Също така лов за възможността за връзка с природата. Индустриализацията вече стотици години, ако го поставим в цялата човешка история, ние открихме, че това е много много малка част в него. Индустриален стил, популярен от няколко години, а също така вярваме, че ще поддържайте модата в продължение на много години. Защото хората не намират по-добрия, който да го замести. Повечето време използваме извън времето, за да опишем, че някои френски столове за хранене вече не са на мода или вече не са харесвани от много хора. Но за индустриалния стил той прави живота прост и липсата на някакви човешки чувства. Опитайте се да намерите отговора от материала на мебелите; истинският материал е изложен на въздух, стомана, желязо или алуминий. Ако живеете в страни от тропиците, не зимата и топла през цялата година. Мисля, че е добре. Мебелите за бистро на открито винаги могат да ви донесат нещо ново. Но ако живеете на някои места, в които има дълга и студена зима. Когато докоснете стола или масата, ще бъдете по-склонни да докосвате маса с дърво или стол с ратан, защото тя е мека и топла.


Hot Tags: външен комплект бистра за маса и столове, производители, персонализирани, на едро, купувайте, отстъпка, насипно състояние

Запитване

You Might Also Like