Френска трапеза и столове

Френският кафе-трапезарен стол, трапезната маса са специално за ресторант на открито или закрито, кафене и бистро. Производство от 2007 г. Предоставяне на иновации и качествени стоки на нашите партньори.
Чат сега

Информация за продукта

Френският кафе-трапезарен стол, трапезната маса са специално за ресторант на открито или закрито, кафене и бистро. Производство от 2007 г. Предоставяне на иновации и качествени стоки на нашите партньори.

MOQ: 100PCS


Какво ще ви повлияе, за да определите кой стол или маса е подходящ за вас? За да намерите правилния, когато изпращате в магазина за мебели или се позовавате на декорацията. За повечето крайни клиенти,

Добре е, защото повечето френски маси и столове в магазина се срещат по желание на хората. Но за някои дизайнери биха искали да намерят нещо различно или специално. Ease има тази способност да произвежда ново за вас. Алуминиева тръба, бихме могли да променим цвета, кривата; PE ратан, за да промените размера, като ширина, дебелина, знаете ли, може би просто диверсификация на отпадъците, френските столове за хранене също могат да донесат нещо от вашето очакване.

Предмет №

E1187C

Размери (см)

48 * 59 * 89

NW (KG)

3.8

Пакет

10бр / стек

Материал

Алуминиева тръба & PE ратан

френско кафе

френски кафе столове

френски кафе столове

Френски столове за хранене на едро, на различни мебели е дадена многообразната функция. Две големи категории, първата е обзаведена, втората е практична. Обзавеждането е за разнообразие и показност. Практически иска да носи уют и удоволствия. Също така лов за възможността за връзка с природата. Индустриализацията вече стотици години, ако го поставим в цялата човешка история, ние открихме, че това е много много малка част в него. Индустриален стил, популярен от няколко години, а също така вярваме, че ще поддържайте модата в продължение на много години. Защото хората не намират по-добрия, който да го замести. Повечето време използваме извън времето, за да опишем, че някои френски столове за хранене вече не са на мода или вече не са харесвани от много хора. Но за индустриалния стил той прави живота прост и липсата на някакви човешки чувства. Опитайте се да намерите отговора от материала на мебелите; истинският материал е изложен на въздух, стомана, желязо или алуминий. Ако живеете в страни с тропици, без зима и топло през цялата година. Мисля, че е добре. Но ако живеете на някои места, в които има дълга и студена зима. Когато докоснете стола или масата, ще бъдете по-склонни да докосвате маса с дърво или стол с ратан, защото той е мек и топъл.


Hot Tags: Френски трапезарни маси и столове, производители, персонализирани, на едро, купувайте, отстъпка, насипно състояние

Запитване

You Might Also Like