Столове за хранене с външно обзавеждане

Производство на мебели от алуминий по договор от 2007 г., Довършително кресло за облицовка от бамбук, дългосрочен стабилен доставчик.
Чат сега

Информация за продукта

Производство на мебели от алуминий по договор от 2007 г., Довършително кресло за облицовка от бамбук, дългосрочен стабилен доставчик.

MOQ: 100PCS


Външен градински стол за сватбени договори; освен от местата, украса с цветя, ние също се нуждаем от мебели, стол и маса, обикновено столът е бял или златист, понякога хората използват възглавница за стол със стол; някои хора използват бяло покривало на облегалката на стола. Мебелите от дърво са прекалено тежки, металния стол се чувства малко студен, използвайки покритие за стол за поръчка, за да украсите, също е да донесе топло на гостите. Ако столът е направен от ратан, би било хубаво. Как да кажа, табелата и облегалката на седалката ще бъдат меки от стола с метална облегалка и метална седалка. За използване без калъфка за възглавница и стол и лесно за почистване и събиране. По-малко хора искат да използват мебели само веднъж, като правят колело за екологично чисти.

Предмет №

E1185

Размери (см)

49 * 57 * 88

Пакет

10бр / стек

NW (KG)

3.6

Материал

Алуминий и PE ратан

dining chair

contract chair

contract chairs

В сравнение със закрит стол, по-малко хора ще обмислят мача с различни мебели. Независимо дали е лесно да се почистват и събират, може би това са основните характеристики, върху които хората ще се съсредоточат.


Направете стола все по-удобен, за да продължите да регулирате облегалката на стола, за да намерите

най-удобното място, за да се чувствате добре. Поставяне на договорни столове за хранене в кафе кафе, ресторант и бистро. Контрактният стол за хранене Размер е подходящ за повечето хора и най-забавни места или места за отдих. В крайна сметка, тези алуминиеви столове за хранене не са живи мебели, хората използват по-малко време при поддръжка, но използват повече време за комуникация. Кафе, ресторант и бистро, те са не само местата за пиене, наслаждаване на храната, но и местата, където хората да правят нови приятели, споделяйки информация.

Hot Tags: договор столове за хранене на открито мебели, производители, персонализирани, на едро, купуват, отстъпка, насипно състояние

Запитване

You Might Also Like