Открит подлакътник столове класически стил стифиране и лек мобилен Ресторант

Открит подлакътник столове класически стил стифиране и лек мобилен Ресторант лека открит столове е водещ елемент е открит мебели. Тъй като хората трябва да се помисли за съхраняване и преместване. От друга страна стол с подлакътник ще бъде по-удобно, благодарение на по-широк стол...
Чат сега

Информация за продукта

Открит подлакътник столове класически стил стифиране и лек мобилен Ресторант
 
Лек открит столове е водещ елемент е открит мебели. Тъй като хората трябва да се помисли за съхраняване и преместване. От друга страна стол с подлакътник ще бъде по-удобно, благодарение на по-широк стол измерение. Лекота доставка OEM/ODM услуги, междувременно, договор за поръчка също е на разположение. Ако искате да се развива един нов стол за вашия продукт линия, лекота може да ви подкрепят.
 
Продукт въвеждането на открит подлакътник столове класически стил стифиране и лек мобилен Ресторант


Стол с ръце, които подобряват визуален ефект за хората. Понякога стола на ръката е проектиран в кръг или кръг. Тъй като стол ръка под кръг изглежда по-леко и меко и не агресивни. Под стола места за сядане, ние използваме неръждаема стомана ноктите да се определи рамката на местата за сядане, в същото време, използвайки неръждаема стомана нокти е водоустойчив и не Ръсти, тя може да помогне стол да удължи експлоатационния живот.
 

Модел елементE3011
ОписаниеОткрит подлакътник столове класически стил стифиране и лек мобилен Ресторант
Dimension(cm)57 * 63 * 95
Нетни Weight(kg)3.9.
Подробно материалСтипца тръба dia28 * 1.5 мм,
плоски ратан: 13 * 1.3
бамбук изглежда Готово
ПакетСтандартно експортиране опаковка: столове са увити с Pearl памук хартия. След подреждане, столове ще бъдат обхванати от Крафт хартия и водоустойчива найлонова торбичка. Оборудвани с колело скоба за преместване.

模板10jpg.jpg

 
Продукт функция и прилагането на открит подлакътник столове класически стил стифиране и лек мобилен Ресторант
Този подлакътник стол от ратан цвят и алуминий рамка цвят не е задължително. Това означава, че бихте могли да изберете колекцията на цвят според стила на продукта във вашата фирма. Или изберете цвят, за да съответстват на верига ресторант декорация стила. PE ратан е един вид синтетичен материал, който има висока антикорозионна и UV-устойчив функция.
 

未标题-2.jpg

Hot Tags: Открит подлакътник столове класически стил подреждане и лека мобилни Ресторант, производителите, персонализирани, купи, отстъпка, насипни

Запитване

You Might Also Like