Не-избледняващ РЕ Ратанов стол през целия сезон Използва се за складиране за лесен запас

Ръчно тъкане PE стол Rattan стол, използвани в ресторанта и градина EASE произвеждат отвън пластмасови ратанови столове, смесване чисти, благородни и прав. Виждали сте леко изгарящите се криви. Тази ратанова градина, разработена от традиционния и съвременния, който е най-добрият ...
Чат сега

Информация за продукта

Ръчно тъкане PE стол Rattan стол, използвани в ресторант и градина


EASE Изработвайте външни PE пластмасови ратанови столове, смесващи чисти, благородни и прав. Виждали сте леко изгарящите се криви. Тази ратанова градина, разработена от традиционните и съвременните, е най-доброто описание на вечните. Целта на тази мебел от ратанова градина е да се възползва от своята практичност, гъвкавост и пригодност за почти всякакъв вид работа - кор или среда.

Ръчно тъкане PE стол Rattan стол, използвани в ресторант и градина

Внедряване на продукта за ръчно тъкане PE стол Rattan стол, използвани в ресторант и градина
Тази пластмасова ратанова градинска мебел е изработена от алуминиева тръба и висококачествен ратан. Научете повече за стола от подробности. Тъкачната повърхност е много гладка без пластове и гребени. Плътността на целия стол е една и съща. На всеки ъгъл, за да фиксираме ратана, използваме неръждаемата стомана, за да ги оправим.

Модел Позиция E1126
описание Ръчно тъкане PE стол Rattan стол, използвани в ресторант и градина
Размери (см) 57 * 63 * 95
Нето тегло (кг) 3.9
40HQ Натоварваща способност 1344
Подробен материал алуминиева тръба: 44 * 28 * 1.2 мм + диа28 * 1.5 мм
ратан: 8 * 1.3mm
Пакет Стандартна опаковка за износ: Столът е обвит с Pearl памучна хартия. След подреждането, столовете ще бъдат покрити с хартия Kraft и водоустойчива пластмасова торба. Оборудван с колелца за придвижване.
употреба Плаж, Градина, Patio, Бистро, Открит ресторант, Открито кафене, Открит бар, Street Bakery

39.jpg


模板.jpg

Характеристика на продукта и приложение на ръчно тъкане PE стол Rattan стол, използвани в ресторант и градина
Ако погледнете внимателно гърба на стола, ще откриете ясната кривина назад. Този дизайн е подобен на отпуска за банани. Върнете се в природата и получите представа от природата, най-накрая можете да използвате стола в природата.

Последни новини
Ковано желязото може да изглежда добре в продължение на много години, ако се докосва, когато се появи гол метал. Използвайте устойчив на ръжда метален грунд върху тези места, за да предотвратите разпространението на ръжда под боята.

4 (2).jpg

Hot Tags: не-затихване PE ратан стол през целия сезон използват за подреждане за лесно запаси, производители, по поръчка, купуват, отстъпка, насипно състояние

Запитване

You Might Also Like