Луксозни мебели PE ратан столове и външни маси добър дизайн в ресторанта на открито небе

Луксозни мебели PE ратан столове открит кът за добър дизайн в Отворено небе Ресторант Ресторант открит мебели, изработени от алуминиева тръба и PE ратан, който също се използва като градински мебели. Стилът е лукс, или можем да го наречем луксозен ресторант мебели. Ресторант-Градина,...
Чат сега

Информация за продукта

Луксозни мебели PE ратан столове открит кът за добър дизайн в ресторанта на открито небе
Ресторант на открито мебели, изработени от алуминиева тръба и PE ратан, който също се използва като градински мебели. Стилът е лукс, или можем да го наречем луксозен ресторант мебели. Ресторант-Градина, украсата е колоритен стил. Освен това на открито, столове също може да се използва вътрешен. Въпреки че председателят е синьо и сметана, тъй като специален материал, ратан е замира.
 
Луксозни мебели PE ратан столове открит кът за добър дизайн в ресторанта на открито небе
 
Продукт въвеждането на луксозни мебели PE ратан столове открит кът за добър дизайн в ресторанта на открито небе
Луксозни външни мебели е изработена от алуминиева тръба и PE ратан. Избираме сериозно, суровината за производството на квалифицирани продукт на нашия клиент.
 

Модел елементE3002
ОписаниеЛуксозни мебели PE ратан столове открит кът за добър дизайн в ресторанта на открито небе
Dimension(cm)50 * 58 * 88
Нетни Weight(kg)4.3
Подробно материалСтипца тръба dia28 * 1.5 мм,
плоски ратан: dia3.8mm,
бамбук изглежда Готово
ПакетСтандартно експортиране опаковка: столове са увити с Pearl памук хартия. След подреждане, столове ще бъдат обхванати от Крафт хартия и водоустойчива найлонова торбичка. Оборудвани с колело скоба за преместване.
40HQ зареждане способност690pcs
ИзползванеПлаж, Градина, двор, бистро, Открит Ресторант, Открит кафе-сладкарница, Открит Бар, улица хлебни


15 (2).jpg


Продукт функция и прилагането на луксозни мебели PE ратан столове открит кът за добър дизайн в ресторанта на открито небе
Нови цветови асортимент и алуминиева рамка дизайн, алуминиева тръба измерение е dia28 * 1.5 mm, който е достатъчно силен, за да носят до 150 кг. Като лек метал материал алуминий е била използвана за производство на мебели за няколко години.
 
Последни новини
Културно събитие в най-широкия смисъл, зает програма е анимирани от други изрази на творчество като прясно кулинарни преживявания от ЛЕКОТА.
 

1 (2).jpg 

Hot Tags: луксозни мебели PE ратан столове и външни маси добър дизайн в ресторанта на открито небе, производителите, персонализирани, купуват, отстъпка, насипни

Запитване

You Might Also Like