Тъкачество PE ратан стол мебели употребявани в ресторант и градина

Тъкачество PE ратан стол мебели поставям използвани в ресторант и градина ЛЕКОТА произвеждат външен PE пластмасови ратан столове, смесване на чисто, благ и направо. Можете да видите леко възпламенявания криви. Този ратан, градински комплект разработени от традиционните и съвременни, която е най-добрият...
Чат сега

Информация за продукта

Тъкачество PE ратан стол мебели употребявани в ресторант и градина


ЛЕКОТА произвеждат външен PE пластмасови ратан столове, смесване чисти, милостив и прави. Можете да видите леко възпламенявания криви. Този ратан, градински комплект разработени от традиционните и съвременник, който е най-доброто описание на вечна. Този ратан градински мебели целта е любим за своята практичност, гъвкавост и годността за почти всеки интериор или околната среда.
 
Тъкачество PE ратан стол мебели употребявани в ресторант и градина
 
Продукт въвеждането на тъкачество PE ратан стол мебели поставям използвани в ресторант и градина
Това пластмасови ратан градински мебели е направен от алуминиева тръба и висококачествен ратан. Научете повече за стола от подробности. Тъкане повърхност е много гладко, без спадове на напрежението и гребени. Плътността на целия стол е същото. На всеки ъгъл за да се определи ратан, ние използваме неръждаема стомана да ги поправя.
 

Модел елементE1126
ОписаниеТъкачество PE ратан стол мебели употребявани в ресторант и градина
Dimension(cm)57 * 63 * 95
Нетни Weight(kg)3.9.
40HQ зареждане способност1344
Подробно материалстипца тръба: 44 * 28 * 1.2 mm + dia28 * 1.5 мм
ратан: 8 * 1.3 мм
ПакетСтандартно експортиране опаковка: столове са увити с Pearl памук хартия. След подреждане, столове ще бъдат обхванати от Крафт хартия и водоустойчива найлонова торбичка. Оборудвани с колело скоба за преместване.
ИзползванеПлаж, Градина, двор, бистро, Открит Ресторант, Открит кафе-сладкарница, Открит Бар, улица хлебни

 

24.jpg


Продукт функция и прилагането на тъкачество PE ратан стол мебели поставям използвани в ресторант и градина
Гледам на гърба на стол внимателно, ще откриете ясни назад кривина. Този дизайн е подобен на банан отпуск. Назад към природата и получите представа от природата, най-сетне, можете да използвате стола в природата.
 

Последни новини

Ковано желязо може да изглежда добре, за много години и ако се е докосвал когато голи метал е изложен. Използвайте устойчиви на ръжда метал грунд на тези места за предотвратяване на ръжда от разпространение под боята.


4.jpg


Hot Tags: тъкачество PE ратан стол мебели Комплект използвани в ресторант и Градина, производителите, персонализирани, купуват, отстъпка, насипни

Запитване

You Might Also Like