Столове за бистро PE Ратан Made Outdoor

Столове за бистро PE Ратан Made Outdoor

Бистро Столове PE Ратан направени на открито Използване EASE Френски бистро Rattan стол функции ръчно изработени тъкане с различни цветове от ратан PE, което ви позволява да имате много възможности за съществуващите си декорация. Открит бистро комплект за външен римски празник стил, бяло черно ви донесе връщане към 20-ти ...
Чат сега

Информация за продукта

Бистро Столове PE Ратан направени на открито

EASE Френски бистро Rattan стол има ръчно изработено тъкане с различни цветове от ратанов PE, което ви позволява да имате много възможности за вашата съществуваща декорация. Открито бистро за открит римски стил, бяло черно ви връща към 20-ти век. В сравнение с колоритния средиземноморски стил, този развлекателен стол изглежда много прост и без да губи индивидуалност.

Въвеждането на бистро столове PE ратан направени на открито

Чудесно за традиция и съвременен ресторант или кафене украсяват, столове за хранене от ратан могат да предоставят на клиентите удобни места за сядане, за да се насладите на времето. Този елемент подлакътник столове плесен е специален дизайн на мебели за търговски. С развитието на кетъринга, стилът на дизайн и качеството на мебелите от външни ратанови столове имат по-високи и по-високи изисквания. Разполагаме със собствена фабрика за бистро столове. Правилно, което означава, че EASE е директен производител на бистро столове и бистро столове на едро, няма други посредници. Тогава имаме ценово предимство на базата на добро качество.

Модел на артикул

E7082

описание

Бистро Столове PE Ратан направени на открито

Размери (см)

56 * 63 * 85

Нетно тегло (кг)

3.5

Подробен материал

Алуминиева тръба dia28 * 1.5mm,

плосък ратан13 * 1.3mm,

бамбук

Пакет

Стандартна опаковка за износ: Столовете са опаковани с памучна хартия Pearl. След натрупването столовете ще бъдат покрити с Kraft хартия и водоустойчива пластмасова торбичка. Оборудван с скоба за колела за преместване.

rattan chair

PE Rattan

rattan dining chair


Hot Tags: Бистро Столове PE Ратан Made Outdoor, производители, персонализирани, на едро, купуват, отстъпка, насипни

Запитване

You Might Also Like