Бар столове Нов дизайн Модерен ресторант Устойчив на UV лъчи Високо качество

Бар столове Нов дизайн Модерен ресторант Устойчив на UV лъчи Висококачествено облекло може да достави висококачествено бар столче, за да задоволи изцяло Вашата мебелна фабрика за мебели. Някои метални бар столове са много тежки, но EASE използва лека алуминиева тръба, за да направи рамката, добър лагер и висока стабилност, също ще бъде много ...
Чат сега

Информация за продукта

Бар столове Нов дизайн Модерен ресторант UV устойчив Високо качество


Лесно може да достави висококачествено бар столче, за да задоволи пълната ви продуктова линия. Някои метални бар столове са много тежки, но EASE използва лека алуминиева тръба, за да направи рамката, добър лагер и висока стабилност, също така ще бъде много хубаво, ако столчето се използва като мебелна улица бар. Дизайнът отговаря на много различни форми на тялото, така че има страхотна зона за клиенти.

Бар столове Нов дизайн Модерен ресторант UV устойчив Високо качество

Представяне на продукта на бар столове Нов дизайн Модерен ресторант UV устойчиви Високо качество
Бар стол "е цвят и ратанов тъкане тип е по избор, различен цвят може да доведе хората различни визуално чувство. Диаметърът Dia28 * 10,5 мм е достатъчно здрав, за да понася различните хора. Междувременно, в дъното на седалките за столове, може да намерите неръждаема стомана от вас. Това ще помогне на стола да удължи живота му.


Модел Позиция E1041bar
описание Бар столове Нов дизайн Модерен ресторант UV устойчив Високо качество
Размери (см) 47 * 60 * 116
Нето тегло (кг) 5
Подробен материал Алуминиева тръба диа28 * 1,5 мм,
плосък ратан: 13 * 1.3
Бамбукови облик
Пакет Стандартна опаковка за износ: Столът е обвит с Pearl памучна хартия. След подреждането, столовете ще бъдат покрити с хартия Kraft и водоустойчива пластмасова торба. Оборудван с колелца за придвижване.


模板13.jpg

Продуктова характеристика и приложение на бар столове Нов дизайн Модерен ресторант UV устойчиви Високо качество
Височината на бар стол е 116 см, този дизайн е добър за хората от ЕС. Този бар стол може да се използва и на външен уличен бар или ресторант. PE ратано седалки не се притеснявайте за надраскани и цвят избледняване. Твърдостта на ратана е умерена.

Последни новини
Модулната конфигурация позволява безброй комбинации от височини и цвят. "От една проста стена на балкона до голям периметър", Възползвайте се от пространството в мебелите.

2 (2).jpg

Hot Tags: бар столове нов дизайн модерен ресторант UV устойчиви високо качество, производители, по поръчка, купуват, отстъпка, насипни

Запитване

You Might Also Like