Маса за хранене и столове Ресторант мебели сватба парти комплект

Маса за хранене и столове Ресторант мебели сватба партия поставям сватбена маса и столове, те също може да бъде открит кафе магазин мебели набор. Тази комбинация има 4 столове за хранене и 1 таблица. На масата материал е алуминиева рамка и поли дърво отгоре. Трапезария стол е плат...
Чат сега

Информация за продукта

Маса за хранене и столове Ресторант мебели сватба парти комплект


Сватбена маса и столове, те също може да бъде открит кафе магазин мебели набор. Тази комбинация има 4 столове за хранене и 1 таблица. На масата материал е алуминиева рамка и поли дърво отгоре. Трапезария стол е плат стол. Този комплект е подходящ много места, като някои закрит Ресторант, или дома, мебели за хранене. Заради материала целия комплект е подходящ в открито сватба, сватбена мебели маса и столове.
 
Продукт функция на ресторант разположен открит мебели улица трапезария зала кафе магазин


ЛЕСНА е производител, специализиран в изработката на градинска мебел с 10 години. Алуминиева тръба и тъканите да се patio трапезария разположен предлага тъмно черно покритие и кафяви и златисти материя, която допълва много екстериор декор стилове. Сдвояване красиво с разнообразие на открито таблица и опции за сядане, този стол купчинки в комбинации за лесен съхранение кога не in употреба. Председателят се поддържа от aluminuml рамка и е лесен за почистване, предназначена за години на открито наслада.
 

ЕлементПрованс трапезария комплект
Събрание се изискваДа
Грижа за обучениеПочистете с влажна кърпа. Не използвайте абразивни почистващи препарати. Се съхранява в сухи, закрити местоположение.
Възглавница и възглавница функцияИзбледняват устойчиви, бързо съхнене няма допълнителни функции, UV защитени
Кадър първични покритиеЖълт
Patio Мебели функцииУстойчиви на ръжда, UV защитени, времето резистентни
ЦвятПо избор
Рамката материалАлуминий
Таблица Dimension(cm)180 * 90 * 75
Стол E301656 * 60 * 86

 

7.jpg


Последни новини
Ние се надяваме, че нашият продукт може живота на сървъра хората по-добре. Крайната еволюция на открито мебели изисква постепенно смесване на открити и закрити пространства и многофункционални материали.
Това е една нова концепция за мебели, включително ново решение в народна визия.
 

2.jpg 

Hot Tags: маса за хранене и столове Ресторант мебели сватбено тържество поставям, производителите, персонализирани, покупка, отстъпка, насипни

Запитване

You Might Also Like