Процесът на външния стол

- Jan 03, 2018-


Процесът на стола на открито


Външен алуминиев ратан стол обикновено приема следния процес:

Дизайн на продукта - материал - рамкиране - обработка чрез разпръскване - тъкане - проверка на крайния продукт

Рамковата:

PE ратан мебели е най-вече рамка структура, и рамката не е само във връзка с цялостната форма на мебели, но и основната структурна част на силата. Основната рамка на тази мебел е металната алуминиева рамка. Основната рамка е навита или покрита с ратан, а повечето от рамките не са видими. Ето защо конструкцията на рамката е сравнително проста и само трябва да отговори на цялостното моделиране и механични свойства без декорация. Формата на рамката определя дали цялото обзавеждане е пълно визуално напрежение, или плавните линии.

Рамката на тази мебел е основно от алуминиева сплав. Основният производствен процес е както следва:

Завои - Заваряване - смилане - корекция - формоване

Отвореният материал се отнася до материала според изискваната дължина на разреза; лакът се отнася за нарязания материал, изискван от заваряването на дъгата; обработените материали са заварени, за да образуват предварителен план на рамката; смилане се отнася за заваряване шлайфане, да го гладък и щателен; корекция, включително регулирането на рамката, поддържане на симетрични преди и след привеждане в съответствие.

спрей:

След като рамката е завършена, процесът на пръскане на рамката се извършва. Първо почистете праха и мръсотията от повърхността на алуминиевата рамка, трябва да почистите повърхността на алуминиевата рамка след отстраняването на измитото масло и след това да нанесете покритие върху водата, за да улесните залепването на алуминиевата рамка, след почистване и след това да изсушите алуминиевата рамка с висока температура от 220 градуса, и пръскайте долния прах с черни или други цветове. След изпичането при 220 градуса, рамката се отстранява след охлаждане, а след това се обработва повърхността и се извършва спрей.

тъкачни модели и методи

След като металната рамка е обработена с боята, тя може да бъде плетена върху рамката с ръка. Основният процес е:

Рамка на опаковката - издърпване на тъканта - крайна тръба - Инспекция

Рамката на пакета е предотвратяване на тъкани ратанови рафтове при оформяне на цветовите несъответствия, ако тъкането на ратан не е плътно и можем да видим цвета на боята на алуминиевата рамка, наречен "изтичане", увеличаваме дъното, защото тялото може да подобри дългосрочното, дългосрочното натоварване върху основната плоча, пластичната якост и пластичност биха възстановили първоначалното гладко; притискащата лента може да определи коренния номер на вертикалната плоча на базата и базовата плоча според метода на тъкане на продукта; тъкане: според структурата на продукта може да се определи методът на плетене и реда на завършване; около, перилата, краката завършване на плетена, най-накрая създаден с лъскав ръкав и крак ръкав.

И накрая, качеството на крайния продукт е тествано, трябва да проверим дали повърхността е гладка и тъкането е незаконно.