Произходът на ратанския стол е изключително уникален

- Aug 30, 2017-

Столът от ратан, т.е. стойността на стеблото на стъблото и ядрото на суровините за плетените практически материали.

Китай още от династията Танг има ратанова технология, най-ранната от които произхожда в Гуангдонг Дънджоу (сега окръг Хайнан Он Дан), Кионгжу. Местни хора на дива ратан плетени завеси, някои занаятчии все още са на завесата тъкане цветя и птици и насекоми модел, много красива. Тан Xuanzong Kaiyuan да Yuanfeng години Lingnan и други места често на кожа ратан, цветни ратан да почит на съда. Ранната работилница за ранна фамилия от ранна Цинска династия е силно развита. Като събиране на Lingnan Hakka Ganzhou ратанова работилница са се появили.

Ратан плавателни средства изглежда просто, всъщност, все още много време. Ратанови суровини в цеха след първия ратан, тоест, нарязани ратан върху белега; в непосредствена близост до лозя, лози, лози, лози, ратан, ратан. Това означава, плаващи лозя, но също и след избелване, боядисване, тъкане, боядисване и така нататък повече от дузина процеси.

В мебелите, изработени от ратан, производството на ратан стол е най-голямото. В действителност, ратановият стол, произведен в работилницата, в допълнение към г-н Лу Xun обичаше този вид традиционен стил, има дракон и столове, паунови столове, столове за сливи, орхидеи и столове за ресторанти.

Ратан стол, здрави влакна, гъвкави. Ярък цвят, мека и удобна, силна устойчивост на корозия и водоустойчивост. Ратановият стол е лек и красив, здрав и характерен. Особено в горещото лято, седящи на ратановия стол на Дейтън се чувстват хладно, заседнал не горещо, дишащо изпълнение. Зимата не изпитва студено чувство, слага се парче памучна мат, все още удобно. Столът от ратан е евтино и уникално обзавеждане.