Значението и стандартът на гъба гъстотата на дивана

- Aug 30, 2017-

Спондж е един от необходимите материали в структурата на дивана и най-важното е, че играе решаваща роля в мекия и твърд комфорт на дивана. Общата гъба е в съответствие с плътността за разграничаване между степени, така наречената плътност се отнася до теглото на кубичен метър гъба колко.

Плътността е важен индикатор за качеството на гъбата. Колкото по-висока е гъстотата на гъбата, което показва, че разликата между гъбата ще бъде по-малка. Например: 30 пяна гъстота се отнася до кубичен метър тегло гъба е 30 кг, 40 пяна гъстота се отнася до кубически метър гъба тегло е 40 кг, и така нататък. Но сега някои производители, за да постигнат стандарти за висока плътност, няма да имат стандартна гъба, като добавят талк, за да увеличат теглото на гъбата, така че критериите за определяне на качеството на гъбата трябва да се съсредоточим върху възвръщане или компресия със или без деформационен ефект При нормални обстоятелства, колкото по-висока е плътността на гъбата, толкова по-твърда ще бъде, но ако се добавят супер меки добавки, тя ще стане супер мека. Така че същата гъстота на гъбата мека и твърда степен не е непременно същата.

Спондж дава по-интуитивно усещане за неговата гъвкавост и мекота. Така че гъбата може да бъде разделена на високо отскок, ниско отскок, твърди, меки, супер меки точки. Със съответните държавни отдели за тълкуване на гъстотата на гъби, плътност по-висока от 45 плътност за гъба с висока плътност, плътност между 45-18 за гъбата за гъстота, гъба с малка плътност е по-малка от 18. За гъбата на диван, към различните части на дивана, изборът на гъба с гъстота, но качеството на гъбата обикновено е високо отскок.