Разликата между вътрешните мебели и външните мебели

- Dec 25, 2017-

  25 декември 2017 г.

Разликата между вътрешните мебели и външните мебели


Както можете да видите, мебелите са много важна част от нашия живот. Можем да го видим по всяко време и навсякъде. Нещо повече, мебелите гарнират къщата ни, нашата улица, нашия парк и така нататък. Знаете ли обаче, че мебелите са разделени на два вида, наречени вътрешни мебели и външни мебели?

Важното е, че тяхната функция и външен вид са различни. Мебелите на закрито изглеждат много топло. С други думи, много хора обичат топлите цветове в къщата, като топъл тон на тъмно червено, леко топло и бляскаво изкуство. Например, диванът е предимно от PU, гъба, желязо и тъкани във вашия дом; столът и масата са изработени от масивно дърво.

И така, какво е външното обзавеждане? Изгледът им е различен. На първо място, тя обикновено използва ратан вълни и textylene. Разработени за модерен стил, повечето от тези ратанови столове и текстилен стол ще бъдат поставени на открито. Те трябва да носят дъжд и слънце, включително и възглавницата. Ако случайно хвърлите чаша вода върху възглавницата, тя ще се затопли бързо, поради външния водоустойчив материал. Но вътрешното обзавеждане ще отнеме много време. На второ място, в сравнение с вътрешните мебели, външните мебели могат да бъдат изложени на слънце и няма да избледняват. Рамката на мебелите е от алуминий и неръждаема стомана. Този материал има много стабилен характер, той няма да ръждясва. Така че можем да го използваме безопасно навън.

Между другото, Външен стол може да се направи с много цвят. И може да се използва за различни поводи. Така че, ако имате нужда от повече информация за обзавеждането на открито, моля посетете уеб сайта: www.ease-outdoor.com .