Изборът на чай столове и идеи

- Aug 30, 2017-

Чай стълбите на хотела и ресторанти и други обществени места как да изберем, трябва да обърне внимание на какво? Ресторантът на хотела индустрия е свързана главно с обществени места в избора на хората трябва да обърне внимание на въпроса, следното да ви даде лекция.

1. Материалът на стола от ратан

В ратан стол материалът е разделен предимно на два вида естествен ратан и имитация на плъхове, ако вашият стол в открито ползване ние ви препоръчваме с имитация на ратан материал, ако вътрешните думи предполагат, че използвате естествения ратан. (Повечето клиенти избират по този начин), естественото изпълнение на ратан е тромаво и не може да вали. Така че конкретният избор да съчетаете собствената си ситуация.

2. Размерът на стола от ратан

Ресторантът е за всички на място за отдих, в избора на района трябва да обърне внимание на собствения си сайт, за да позволи на условията под избора на малко по-големи, и седнете по-удобно.

3. Цената на стола от ратан

Ратан стол как да изберете цената също трябва да съчетаят текущото си основно положение на ресторанта, трябва да направите малък ресторант или голям ресторант, или висок клас малък ресторант. Според нашите данни, за да видите много хора като и приемат цената на два етапа е 1000-1200 или така, вторият е около 1800-2600.

4. Как да се адаптираме към обществените места

Нещата на публичните места са, че всички ни харесват и са много издръжливи.