Предимствата на външни ратанови мебели

- Jan 02, 2018-

Предимствата на външните ратанови мебели


Алуминиев пластмасов ратанов стол, изработен от пластмасова ратан и алуминиева рамка, повърхността е пулверизирана с прах и боя , е вид изкуствени тъкани мебели, използвани предимно като външно обзавеждане.

Алуминият е много лек метал с плътност 2702 грама / кубически сантиметра, около 1/3 чиста мед. Тъй като повърхността му предотвратява по-нататъшно окисление на вътрешния метал, устойчивостта на алуминий при корозията е добра. Индустриалното използване на алуминий е отлично и лесно се носят всички видове формовъчна технология. Алуминиевият стол приема рамкова структура, заварява се издръжлив и не е лесно разкъсан или насипен, така че качеството може да се запази повече от пет години.

Ратанът е изработен от PE и PVC пластмаса, който има силна якост и анти-стареене. Нетоксичен и лесен за оцветяване, е подходящ за модерните различни стилове на имитация на ратанови мебелни продукти и продукти от имитация на ратан. Тя не само притежава характеристиките на красива, трайна, санитарна, миеща се, висока интензивност и не е лесна за мухъл, но също така няма вредни вещества и е безвредна за човешкото тяло. Тъй като няма да бъде суха и деформирана, издръжлива, анти ултравиолетова за лошо време, така че е много подходяща за външен мебелен материал.

В сравнение с мебелите от ратанова ратан, мебелите от PE ратан не само притежават традиционните механизми за тъкане на ръцете, но също така имат добра гъвкавост, стабилност на цвета, цветът може да се запази за дълго време и не му плесеняв, лесен за почистване, срещу ултравиолетови лъчи лъчение, продуктът не само може да бъде изложен на дъжд време, светлина устойчивост, но също така има предимствата на ниска цена, тя може да се използва в различни случаи. Подобно на открито, в ежедневието и често се появява в открития ресторант, клуб за отдих, открита детска площадка, градински хотел и балкон, не само красива, но и готина и комфортна. Предлага се и в стаята за спалня, може да се използва от четири до пет години. Той е дълбоко обичан от чуждестранни и битови потребители.

Съобразно нуждите на пазара и потребителите, ние можем да произвеждаме различни видове продукти и можем да произвеждаме и мостри според чертежите и спецификациите, предоставени от клиентите. Така столчето на открито има и богати и цветни цветове и стилове, така че е много популярно сред хората от всички възрасти.