Уличното хранене с приличен външен трапец се издига

- Jan 11, 2018-

Уличното ястие на открито се повишава

На студена, блестяща сутрин, яденето навън не изглежда привлекателно. И все пак на самотен бетонен кей, подходящите работници се сгърчиха около масата и столовете на открито. Има няколко хранителни сергии, разположени в края на водата. Един продава тайландска храна от рикша, други солени свински кифли от преработена кутия за коне, храната не е скъпа и това е най-новата мода за кетъринг.

 

Освен от специалните времена в историята, храната не е само храна за хората, винаги да се мисли за етикета или достоен. Изискват се елегантни ресторанти. Вътрешното хранене често води до повече ограничения, като например визия, движение. С развитието на хранителните навици, столове и маси започват да се използват навън. В началото Европа не е голяма и заета, закрит ресторант и кафене често е много малък, а мебелите на открито е добър начин да изразходвате трапезарията. След това пушенето на открито е разрешено. Ако хапнете навън, можете да говорите по-силно, което означава, че можете да говорите повече с приятели и да не се извинявате на другите. Хора, които живеят в Европа, като хубаво слънце. Поради географското местоположение и киното зимата е дълга и студена. Хората биха искали да струват повече време, за да се наслаждават на слънцето и приятната атмосфера. Отвореното небе помага да надигате настроението и да се наслаждавате на красотата на природата, въпреки че сте в града, можете да видите повече подробности за града, които обикновено не можете да забележите. Да събира повече спомени за града. Независимо дали живеете тук или просто посетител.

 

Street Food, мисля, че е част от трапезарията на открито. За да поставите 2 стола и маса в близост до кетъринг колата, бихте могли да го наречете и на открито.

 

Бързо хранене, почти те са верига. Характерното за тях е, че повечето от тях се хранят на открито. Те се надяват да обслужват повече клиенти на ограниченото място. Така че, те се нуждаят от столове и масата не може да използва твърде много място. Би било по-добре, ако мебелите са гъвкави, така че да могат да се сравняват с маси, както предпочитат. Тези магазини често с огромен човешки трафик, те трябва да оборудват висококачествени мебели. Не само за човешка употреба, но и за външно време.

 

Като професионален производител на външни мебели, външен трапезен стол, кафене, бистро столове са черта продукт. Добре дошли в уебсайта Ease www.ease-outdoor.com.