Панаир на Спога 2019

- Dec 20, 2019-

Лесно обзавеждане на открито публично повече от 27 нови артикула на панаира на Спога 2019. Тя обхваща бистро стол, столове за ресторанти, столове за хранене в хотела, комплекти за обзавеждане на вътрешни дворове. Новите продукти подобряват тъкането и материала. Създаване на няколко нови вида тъкане и въже за изработка на вътрешен двор или градински стол.

Спога гафа е водещото световно изложение за градинарски и градински живот. Има над 2000 изложители от над 60 страни, които представиха своята вдъхновение за зелена градина на над 40 000 международни професионални посетители. И всички марки градински уреди, независимо от размера на бизнеса, могат да се срещнат с най-важните купувачи и лицата, вземащи бизнес решения от цял ​​свят. Той също така разполага с най-новата информация и разработки на цялата индустрия.

Международната спортна стока, къмпинг оборудване и градински живот Expo ще донесе много източници на вдъхновение за градинските продукти по целия свят. Тридневна чиста градинска обиколка ще обхване огнени събития на барбекю, най-новите тенденции в декора на градината и растенията и вълнуващи експертни семинари. Това ще бъде пресечната точка на творческо вдъхновение, онлайн информация и зелен бизнес.