Ратан стол Изработка на материал PE имитация на ратан и истински ратан сравнение

- Aug 30, 2017-

Ратан столове производствени материали се различават, цената е различна, така че качеството на производството на стол от ратан може да се предположи, че е неравномерен. Тази статия чрез сравняване на ратанови стол по-често използвани материали на имитация ратан и истински ратан, така че ние знаем какво те са в крайна сметка добри?

1, сравнение на устойчивостта:

PE ратан без замърсяване, устойчиви, анти-ултравиолетови и истински ратан, въпреки че има обжалване, но цената е PE или дори стотици пъти, така че същият ефект е използването на PE ратан или истински ратанови потребители естествено знаят.

2, контраст на защитата на околната среда:

PE ратан се чувстват комфортно, високо температурно изгаряне няма да доведе до токсични и вредни газове, може да бъде 100% рециклиране. Докато реалната лоза, въпреки че има удобен и щадящ околната среда ефект, но липсата на характеристики за защита на околната среда, използването на истински ратан щети на природата, а най-важното е редки ратан ратан редки, пазарът е почти случай не може да бъде изпълнено.

3, красив контраст:

PE ратан дебел и тънък, и истински ратан тънки и неравномерни. Според пазара, разбира се, цената на истинския ратан стол е висок, но според степента на красотата, истинската лоза по-малко имитация ратан красива, въпреки че истинската лоза близо до природата, но унищожаването на околната среда е много големи, така че потребителите трябва да избират PE Имитация ратан.

4, лесен за поддържане на контраста:

PE ратан здрави, трайни, здрави, лесни за почистване, подходящи за вътрешен и външен, открит въздух са подходящи, и не се страхувайте от мръсни нямат специална поддръжка, трябва само да се чисти с вода. Истинската лоза не може да бъде поставена на открито или дъжд, или лесно да се счупи, а истинската лоза се нуждае от редовно почистване и поддръжка, или от мокър климат, който лесно може да причини плесен от насекоми.