Почистване на стол от ратан трябва да обърне внимание на това, което

- Aug 30, 2017-

Ратан стол за дълго време е лесно да изсъхне слънчева светлина, избухване и загуба на блясък, така че обикновено трябва да бъдат поставени на сянка. Тъй като ратановият стол е лесен за натрупване на прах и мръсотия, толкова чиста трябва първо да се използва прахосмукачка или малка четка, за да се отстрани повърхността на праха, а след това се оцветява с кърпа за изтриване на мокри кърпички. Често приятели в интернет, за да поставят свой собствен ратан стол поради климата и други причини сондажи. И някои потребители разбират сърцето на ратанови стол е професионален продажби на модна мозайка от ратан, на нашите служители за обслужване на клиенти да намерят решение. Въпреки че ратановият стол не е в сърцето на ратановия стол за закупуване, ние също сме щастливи да работим с всички, за да решим.

Ратан стол мебели е пелин сърцето източник ратан стол, за да ви даде следните предложения:

1. С памук или стара кърпа, потопена в керосин, избърсана на мястото, където е изядена молецът, тъй като проникването на керосина е относително силно и след това отново използва гореща вода, така че една или две по-късно, може да убие вулкана; Ратан стол трябва първо да бъдат поставени във вентилирани място да се използва, за да не седи лошо.

2. солта Пакистан избършете насекомите в дупката и след това използвайте горещата, гореща вода, след като същата е напълно суха преди употреба.

3. с инсектициди, насекоми, лек ефект на пръскане не е голям, най-добре е да използвате спринцовка през сондажите наляво в дупката в ракита стол и след това отворете водата след като слънцето на светлината и вентилацията в дома суха.

4. на очите на вар вар вар също е много ефективен, ние не възпрепятстваме също да опитате.

След лечението по гореописания метод проблемът с ратанов стол трябва да бъде разрешен. За да се избегне повторение, най-добре е шкурка шлайфане ратанова стол ратанова рамка, така че кожата да премахне петна и да се възстанови гладка, а след това слой на лак защита и нов вид, молци не е лесно да се случи отново.

Второ, сърцето на ратанови стол, но също така да ви даде малко съвет, ратан стол ратанови мебели в използването на период от време след използването на лека солена вода за избърсване, както за обеззаразяване и да направи своята гъвкавост за поддържане на дълготрайна , има някои анти-чупливи, ролята; често могат да използват мек препарат за почистване и някои мебели за поддържане на светлината, за да избършат, ефектът е доста добър. Обикновено използвайте околната среда, доколкото е възможно да запазите вентилация сухо, влажно време на всеки половин месец или така на слънце под светлината около повърхността на ратан да изсъхне по-добре, обърнете внимание на не продължително излагане. Надявам се, че горният метод за всеки да помогне!