Палатка за външно обзавеждане или обществена употреба

- Jan 11, 2018-

Пасаж за външно обзавеждане или обществена употреба


Откритата мебел е в открито или полуоткрито външно пространство, за удобство на здравето на хората, удобни, високоефективни публични дейности на открито и след това създава серия от относително вътрешни мебели, които да се използват. Тя включва много видове продукти, като градски публични мебели за външно осветление, двор външни релаксиращи мебели, търговски външни мебели и преносими градински мебели и т.н. Търговски мебели за открито е нашата основна дейност.

Откритата мебел е важна част от мебелите, целят съдържание с надеждата на хората, преследване визуално   смисъл и идеални продукти. Открит мебели е съставните елементи на околната среда градски пейзаж, тя се различава от другите мебели в Открит мебели имат публичност и комуникативно.

В много случаи повечето от външните мебели са много свързани с природата. За избора на материала за производство има ратан, тик или друго дърво. Нашата EASE не използва дърва заради опазването на околната среда. Нашите дизайнери използват алуминий, PE ратан и плат като суровина. Алуминиева тръба ще отговаря на изискванията на клиента за покритие на дъб, меден цвят или други цветове.

PZ{H_SOP%MA~]U34VAL{RGU.png

Сравнявайки с другите външни мебели, нашите мебели имат предимствата, че не се притеснявате за устойчивост на ултравиолетовите лъчи, спестявайки пространство и лесно се складирате. За всички продукти, продавани от EASE на открито, можем да осигурим двугодишна гаранция. Използваме 6061 стандартен алуминий и прах за покритие с UV устойчивост. Тези материали са достатъчно добри за сложната и променлива външна среда. Ако клиентът има специални изисквания, ние също можем да използваме Tiger покритие. След това на ракита ние използваме WinTech марка. В зависимост от ситуацията, можем да предложим 5 години гаранция от ракита, ако клиентът се нуждае. Платът на възглавницата е водоустойчив и UV устойчив. Можем да използваме марката Sunbrella, ако клиентът се нуждае от висококачествени възглавници.