Пакет за външно обзавеждане

- Jan 02, 2018-

2 януари 2018 г.

Пакет за външно обзавеждане

Всеки елемент от мебелите има собствен пакет. Сега, без значение какви са мебелите. Всички те не могат да бъдат отделени от опаковката. Опаковката трябва да вземе предвид красивите, транспортни, удобни, складови и други аспекти. Независимо дали столовете и масите са от фабриката или от търговския център, докато се занимавате с продажби, транспортът трябва да вземе предвид опаковката на мебелите. Опаковане, за да се защити мебелировката на гостоприемството в процеса на циркулация, удобно съхранение и транспортиране, удобни продажби, според определени методи, използвайки общото име на контейнери, материали и спомагателни материали. Основната функция на външната мебелна опаковка е да осигури умерена защита на мебелните продукти. Мебелните продукти от производството до употребата са процес на преобразуване на времето и пространството. Този процес включва съхранение на мебели, транспорт, продажба, монтаж и няколко други стъпки. Това е най-разпространеният в ръцете на продавача, опаковането е добро или лошо, пряко свързано със стойността на мебелите и репутацията на марката. Мебели от масивно дърво, мебели от махагон, опаковки, обикновено разделени на опаковки и шевни чували.

 

Стандартен пакет EASE

1.   персоналът трябва да провери дали моделът, спецификациите и изработката са в съответствие с формуляра за работа.

2.   Проверка на столовете.

3.   Почистване с памучна прежда, парцали и други меки неща, за да се гарантира, че мебелите са чисти и без прах.

4.   Опаковането на перлен памук, перленият памук е опакован от външния свят поради влиянието на триенето. Обърнете внимание на опаковката от перлен памук и периметърът на продукта в съответствие, и перла памук, за да бъдат чисти без отломки и перла памук на продукта, и да се използва запечатани пластмасови перли памук запечатване стегнат, за да се гарантира, че няма изложени повърхността на стола.

5.   Полагане на столове. Позовавайки се на различните елементи, номерът на натрупване е различен. Трябва да разгледаме способността на долния стол да се постави. След натрупването ще използваме колан, за да фиксираме столовете.

6.   Поставяне на пластмасова торбичка, за да се поддържа чиста.

7.   Опаковайте крафт хартия, за да защитите повърхността.

За допълнителна информация за пакета за външно обзавеждане, добре дошли да посетите нашия уеб сайт www.ease-outdoor.com