Дизайн и производство на външна мебел

- Jan 16, 2018-

Дизайн и производство на външни мебели

Понякога, както виждате, хората могат да видят красив краен продукт, но знаете ли как да направите стол? На следващо място ще ви запозная с фабриката.

Всъщност фабриката получи поръчка, а поръчката ще бъде връчена на сервиз. Първо, трябва да купим много материали. Такива като алуминиева тръба, PE ратан, регулиране на крака крака и пластмасови торбички и така нататък. На второ място, хардуерният склад ще подготви материала, който се нуждае от стола. Ако материалът приключи, работниците от Хардуерния склад ще заварят алуминиевата тръба в кадри. Всъщност, ако рамката на стола е завършена, това означава, че поръчката е приключила с 50%. Нещо повече, процесът на хардуерния склад е много важен, наречен "Първи семинар". След това рамката на стола ще бъде изпратена до работилницата за боядисване, където може да се направи красивата рамка. С други думи, ние ще кажем "прахово покритие, бамбук изглежда завършен" в цитата. Този процес ще направи рамката цветна. Например, има Starbucks, ES020, ES032 и сиво дърво ... И следващият процес е Тъкани ратан работилница. Ще видите продукта, който искате. Както знаете, тъкането е чисто ръчно. И така, имаме нужда от много работници

Тъкани ратан работилница. И накрая, продуктът ще бъде изпратен до "Склада на готовия продукт", където се намира склад за продукти и опаковка.

Сега столът е готов.