Мебели за външно обзавеждане, затворени за природата

- Jan 15, 2018-

Мебели за външно обзавеждане, затворени за природата

Ако казахме, че излизаме от вътрешния интериор, това означава, че изразходваме пространството в природата. Вътрешното пространство е ограничено, но външното пространство не е така. Разхождайки се по улицата в Европа, трапезарията на открито се превръща в красива гледка към града. Колко е умен! За да използвате външното пространство, за да поставите повече столове и маси.

bistro chairs.png

Освен разходното пространство, което също съкращава разстоянието между хората. Насладете се на вечерята, повечето време сте открили, че тя е много затворена за пешеходци, които не знаете, но те ще ви дадат голяма усмивка, ако направите очен контакт с него или нея. Доброта от непознати, която ще донесе по-щастливи чувства по някое време. Смятаме, че това е второто предимство на трапезарията на открито.

dining chairs.png

Трябва да кажем, че трапезарията на открито има функцията да спести време и разходи за труд до известна степен. За да отговарят на условията на открито, хората трябва да избират специален мебелен материал. Такива като, че те най-много да се гарантира мебели няма да бъде ръжда скоро, би било по-добре, ако е водоустойчив. Междувременно, в сравнение с черно-белите, колоритните ще привлекат повече хора. Така че те се нуждаят от мебели, без да избледняват. За да се решат тези проблеми, мебели от алуминий и PE ратан са дошли за видението на хората. Алуминиеви стол и ратанов стол играят все по-важна роля в производството на мебели за градината. Както знаем, столовете за открито са устойчиви на ултравиолетови лъчи и водоустойчиви, което означава, че дори и в дъждовен ден хората не трябва да се тревожат за тях. Тези столове за хранене или бистро столове са подредени, Всички те са третото предимство на хранене на открито.

outdoor dining chairs.png

Външните трапезарни мебели, затворени за природата, освен че поставяме тези столове и маси на открито, можете да видите, че обработката на повърхността на стола като бамбук, а PE ратана изглежда като истински ратан. PE ратан е вид екологично чист материал, от една страна отговаря на изискването за затваряне към природата при зрение, а от друга страна няма да има щети в околната среда.

 

Като професионален производител на външни мебели, бихме могли да предоставим различни столове и маси за Вашия избор. Добре дошли в нашия уебсайт www.ease-outdoorfurniture.com.