Външно кафене и външно обзавеждане в Европа

- Jan 15, 2018-

Outdoor Café и външно обзавеждане в Европа

1.     Париж

Port de laGare, това открито кафене се намира в лодка на река Сена. Лодката, засадена с различни цветя, като цветето на морето. Кафенето е само на няколко крачки от библиотеката в Париж Миген. Когато седите в кафенето, с мирис на свежи цветя, можете да си представите, че сте в красива градина. През нощта ще има Jazz Band Show.

image.png

Novotel VaugirardMontparnasse заведения за хранене на открито, Това е най-доброто място за разглеждане на целия град Париж. В същото време това кафене на открито също е най-доброто място за гледане на фойерверки на националния празник на Франция.

image.png

Café de Flore в Париж. Името на кафенето идва от статуята на древния Рим. Тя е "Флоу". Много известни учени, художници дойдоха в кафенето. Червени столове и маси, огледала на стената. Сладкарски прибори и кафеварки. Външните столове и масите привличат хората в света на кафе.

image.png

Café Rivoire се намира в известния площад на изкуството във Флоренция. Thecafé оборудва много столове и маси на открито. Ако решите да седите на открито, можете да се насладите на гледката на много известни скулптури.

image.png

Най-голямото кафене в Германия е Баум в Лайпциг. Това е и един от най-добрите в най-добрите и най-старото кафене в Европа. "Baum" в Германия означава дърво. Името на кафенето има голяма връзка с историята на кафе. Пълното име на Baum е "ZumArabishen Coffee Baum", което означава, че кафето произхожда от най-автентичния оригинален кафе. Поетът Йохан Волфганг често дошъл в кафенето.