Производител на мебели за бистро на открито

- Jan 17, 2018-

Производител на мебели за бистро на открито

Лесно Outdoor Furniture Ко ООД е база в Foshan Гуангдонг. Като специализиран производител за френски бистро стол от ратан, плат стол, модерен ратан крепещ стол, алуминиев и плетена стол, алуминиев и полиусен стол, промишлен стол, алуминиева маса база, база от чугун, маса от неръждаема стомана и плот за маса повече от 10 години , Ние сме създадени през 2007 г. години, над изглед Лесно, имаме добри умения в производството на алуминиеви бамбук поглед плавателни стол с ръчно изработени умения.

  Особено за прахово покритие част, на миналата година ние купуваме други прахово покритие машина линия за печат стол бързо и ефективност . Той е оборудван с автомати за автоматично производство.

Ние притежаваме повече от 200 елемента в дизайна, и ние можем да персонализирани дизайн и OEM. Имаме силен инженерен опит за нов дизайн и по поръчка решение.

Ние имаме силно партньорство с водещи доставчици на мебели в Европа, Азия и други страни .

Тази година ще откриете редица нови продукти в секцията за външно обзавеждане. Предлагат се нови дизайни и цветни продукти. Нов алуминиев ратан стол, нов алуминиев стол, нова маса база и плот за маса, носят горещото лято за вас.

Можете да кликнете на нашия уеб сайт www.ease-outdoor.com, за да научите повече подробности.