Сега Alum Rattan Външно обзавеждане се отваря в интериорни мебели

- Jan 04, 2018-

Сега мебелите от алуминиев ратан се отварят в "интериорни" мебели

Несъмнено, ратан мебели е все още важна роля в градината на открито. В Sha Nghai Expo панаир, за да видите по-голямата част от елемента са мебели от ратан. Въпреки това, в професионален план, ратанови мебели има различни сортове, специално направени от алуминиеви ратанови мебели, достатъчно, за да се сравни с истински мебели от ратан.

Лесно Outdoor Furniture Ко ООД са главно производство на алуминиеви ратанови мебели в PE ратан, с ратанова външност, но може да предотврати деформация на слънцето и дъжд. Ратан мебели, има алуминиеви конструкции в рамките на претоварване около 120 кг. Обикновено с алуминий, повърхността да се направи анти-ръжда умения, така че потребителите, те разбират материален състав на този вид на открито мебели, преди да купуват.

8TDF006P3~8%0%B6F5G{AGY.png

Най-вече чуждестранни купувачи, те са основно източник на външно обзавеждане и имайте предвид, че има тенденция през последните години - външното обзавеждане е започнало да се "интернализира", защото някои страни през лятото са кратки, повече от половината от времето, в стаята, така че в дизайна на външните мебели те са близо до стила на мебелите в закрити помещения, но материалът все още е анти-ръжда антидеформация, може да се адаптира към външна употреба.

Така че сега те постепенно отварят мебелите за вътрешен пазар на закрито, особено за проекти за туризъм и апартаменти обикновено ще използват, кафене магазин обикновено използват френски бистро кафене стол за закрито. Също така много от диван алуминиев ратан обикновено се използват в интериорната стая.