Нови дизайни, публикувани от лесна външна мебел

- Dec 28, 2017-

28 декември 2017 г.

Нови дизайни, публикувани от Ease Outdoor Furniture

Уморихте ли се от класически модели и търсите нови дизайни за следващия сезон на продажби? Или имате нужда от творчески външен доставчик на мебели, за да спечелите пазара? Може би можете да намерите добър отговор в нашата фабрика - Ease Outdoor Furniture Co., Limited .

1514453104(1).png

На панаира Spoga 2017 в Кол, Германия, представихме нашите нови столове Кара и Теди, които постигнаха голям успех. Не е редовна алуминиева тръба, краката на столовете на нашите нови столове Cara и Teddy са високо пресовани редуциращи алуминиеви тръби, елегантни и модерни. Рамката е изцяло заварена, добре полирана и с висококачествено прахово покритие. Тя е лека, но здрава, с максимално тегло до 150kgs, подходящо за комерсиална употреба. Ратана, който използваме, е екологично чист, висококачествен PE ратан, синтетично влакно. Устойчив на ултравиолетови лъчи, цветен и водоустойчив. Нашите нови столове Cara и Teddy могат да бъдат поставени на открито през цялата година без никаква поддръжка. Междувременно нашите нови столове Кара и Теди са подредени. Те могат да бъдат подредени и да спестят място, когато не се използват. Могат да се предлагат 4 различни цвята, кафяви, златисти, сиви и бежови, които се обслужват от различен стил на ресторант / кафе / бистро.

1514453173(1).png

Лесно Outdoor Furniture Ко ООД е добре установен производител и износител на висококачествени мебели за външно обзавеждане, кетъринг за търговски и гостоприемство сектори. Нашата фабрика е над 8000m3 и има 200 квалифицирани работници. Нашият производствен капацитет е до 30000 бр. На месец. Ние сме преминали ISO9001 сертифициране за управление на качеството на системата. Всички наши продукти са до стандарт EN581.

 

С професионален екип за научноизследователска и развойна дейност предлагаме нови модели с най-новите дизайни всеки месец. Можем да произвеждаме мебели според вашата снимка, рисунка или идея.

 

Намира се в град Foshan, Китай, само на 40 минути път с кола от центъра на града / летище Гуанджоу до нашата фабрика. Добре дошли да ни посетите. Ще откриете, че сме вашият задоволителен доставчик и надежден партньор.