Поддръжка на стол от ратан

- Aug 30, 2017-

1, почистете с прахосмукачка първо да го изсмучете отново или с мека четка отвътре навън, първият прах ще се измие и след това избършете с малко мокра кърпа и след това избършете с мека кърпа може да бъде.

2, използването на период от време, може да се избърше със солена вода, и двете обеззаразяване и може да направи своята гъвкавост за поддържане на дълготрайна, има някои анти-свеж, анти-молец ефект. Също така често може да се използва мек препарат за почистване и някои мебели за поддържане на светлина.

3, оригинален цвят (естествен цвят) ратанови мебели обновяване метод: първо чиста, суха, а след това шкурка смилане ратан мебели ратанова рамка, така че кожата да премахнете петна и възстановяване гладка.

4, ратан може да абсорбира определено количество вода, ако адсорбцията на прекомерна влага ще стане ратанова стол, свободна структура, плаващи равнина. Но самият ратан трябва да възстанови оригиналната форма и размер на изпълнението, така че влажността не позволява да се получи сплескана форма и деформация на междината, за да се гарантира, че след изсъхването ще се свие до оригиналната форма и размер.

5, ако ратан стол е абсорбира или влажна, без излагане или силно печене, светлина или домашна вентилация на естествения сух въздух може да бъде.

6, ако намерите свободно ратан феномен, може да искате да използвате топла вода за ратан горещо, а след това тя ще бъде фиксирана с клещи, покрити със силно лепило може да бъде.

7, за да се избегне локални щети или разпръснати, и намери локална ратан почивка, не обичайно разбива устата и се счупи на ръка.