Как да изберем бази за маса на открито?

- Dec 28, 2017-

28 декември 2017 г.

Как да изберем таблица Основи за открито?

  Преди да купите бази за маса, повечето клиенти ще направят подготовка за това. Като например, какъв материал е добър за открито, базите са достатъчно големи, за да носят вятъра на открито? Или какъв цвят прави хората радостни. И понякога клиентите ни питат директно, какъв вид маса на краката можем да използваме навън? Ето някои съвети, които ви помагат да намерите подходящата база за вашия дом, задния двор, кафене, ресторанта на открито или вашите клиенти.

blob.png

Повечето градове се намират на средна и ниска ширина, а средната и долната част на реката. Климатът включва субтропичен мусонен климат, умерен морски климат, средиземноморски климат, тропичен мусонен климат и климат на тропическите гори. Ако вашият град с много дъждове и висока влажност, краката от неръждаема стомана ще бъдат добър избор. # 304 от неръждаема стомана, които ще се използват, произвеждат бази за маса. Това е търговско ниво. За това можете да получите по-лесно, виждате, ще използвате рафт за съхранение от неръждаема стомана в тоалетната и бихте могли да откриете, че много от стойките на закрития басейн също са от неръждаема стомана, защото вътрешната влажност е много висока.

 

Освен местата, където често има дъжд и висока влажност. Чугунната база е подходяща за места, където климатът е мек или четири различни сезона. Стоманени крака от масив за маса и алуминиеви трапезни крака са характерни за антикорозионно покритие. Това може да помогне за защита на основите от ръжда и промяна на цвета на открито. Въпреки това, поради алуминий и чугун не са много резистентни на корозия сами. Така че ежедневната поддръжка е много важна. Опитайте се да използвате суха кърпа, за да почистите замърсяванията на повърхността.

Алуминият също е много хубав материал за външна маса. Алуминият няма да ръждяса и устойчиво на корозия изключително. Тя е много лека и удобна за преместване от закрито на открито.

blob.png

Довършителна опция за таблична база, предлагани са някои предложения за таблици. За алуминиева база не препоръчваме да използвате гранит или друг каменен материал, тъй като твърдостта на алуминиевата маса не е много висока, ако плота на масата е твърде тежка, базата няма да бъде достатъчно голяма, за да предотврати цялата маса от преобръщане. Това означава, че нормалното използване няма да има обезщетение. Тиково дърво, поли дърво, топалит са добър материал за плот на маса. Имаме и алуминиева масичка. Повечето от времето бихте могли да изберете добавеното тегло, което наричаме още желязо. Поставете ги на дъното на основите на масата, за да осигурите стабилност на масата.

blob.png

Столът от чугунени маси е достатъчно тежък, за да носят големи и големи маси за маса, като мрамор, гранит. Междувременно е и с много текстура.

 

Ако искате да намерите икономичен и спомагателен маса за маса, и имате достатъчно време, за да извършвате ежедневната поддръжка, базата от чугун и алуминий ще бъде добра опция. Ако търсите база за маса, която да съвпада с тежък и голям връх и не искате да се притеснявате много за поддръжката, неръждаемата стомана е добра за вас.


През 2018 нов сезон, EASE публикува някои нови алуминиеви таблици база. Освен това добавяме бяло и сиво, за да обогатим цвета на продукта. Ако имате някаква представа или искате да имате базата с желания от вас цвят, просто не се колебайте да се свържете с нас.  


Добре дошли в нашия уебсайт www.ease-outdoorfurniture.com.