Как да поддържа Outdoo Ратан председател?

- Dec 29, 2017-

Как да се поддържа Outdoo Ратан стол?


Сега на пазара най-вече столовете на открито са направени от симулационен ратан, който също се нарича PE ратан. PE, академичното наименование е полиетилен. Пропорция: 0,94 - 0,96 g / , свиващо свиване: 1,5-3,6%, температура на формоване: 140-220 ° C.

Характеристики на PE Ратан: с отлична производителност при устойчива на корозия, електрическа изолация (особено за високочестотна изолация). PE ратан може да бъде хлорирано химично кръстосано свързване, радиационно кръстосано свързване. Полиетилен с ниско налягане с висока

Точка на топене, твърдост и твърдост. Добра производителност при водопоглъщане, електрически свойства и устойчивост на излъчване.

Гъвкавост на полиетилена при високо налягане, удължаване, ударна якост и пропускливост, полиетилен с ултра-висока молекулна маса с голямо въздействие, устойчив на умора, устойчив на износване. (Столът от ратан може да се почиства директно с четка или прахосмукачка).

image.png

Поради ратан външното обзавеждане е направено от текстил, външния вид на състава на необходимостта да се използва къса четка или четка с прахосмукачка за почистване, а след това се използва памучен плат за почистване на стола.

Отвън мебели от ратан за дълго време на излагане на слънце, по-лесно да загубят оригиналния блясък, а дори и пляскане, така че не възпрепятствайте. Ако живеете в близост до планината или сухият сезон трябва редовно да се изсушават, за да сте сигурни, че е суха.

image.png

Ако е необходимо, столът може да използва слабо алкална (алкална стойност на рН е по-малко от 8), за да почисти стола. Когато използвате ратанова маса и стол за почистване на ратан, моля, уверете се, че ратановият стол и ратанната маса трябва да бъдат внимателно почистени, за да се избегнат ратанови мебели и маси, които имат химически промени в пряката слънчева светлина. Когато използвате ратанови мебели и маси, трябва да избягвате сблъсъци или твърди предмети от остри драскотини за ножове. За да запазите устойчивостта на цвета, когато кафенето е изложено на силна слънчева светлина с дълго време, по-добре е да поставите външните ратанови мебели на място, където не е изложено на пряка слънчева светлина, или бихте могли да използвате покритие за мебели. Ако вашият външен алуминиев корпус е алуминиева, при ежедневна поддръжка, столчето на открито може да се измие директно с вода, след това да се почисти стола от ратан със суха кърпа. Ако скелетът е желязна конструкция, трябва да избягвате директно измиване на стол от ратан с вода, в противен случай външният стол е лесен за ръжда и ще повлияе на експлоатационния живот на външните мебели. Освен това, когато използвате ратанови маси и столове в мирно време, обърнете внимание на ратановият интерфейс, опитайте се да не росите ратана, иначе лесно да се разхождате.

Като екологичен материал, PE ратан е използван все повече и повече производство на открито мебели. Гаранцията EASE е 1 или 2 години, в зависимост от конкретния продукт. Също така можем да предоставим техническа поддръжка или материал, ако искате

Заменете го сами.