Как да идентифицираме качеството на стола от ратан

- Aug 30, 2017-

1. С окото: стол от ратан е добър или лош и качеството на ратана има пряка връзка, така че най-напред да се идентифицира качеството на ратан. Добрата ратанова повърхност гладка, блестяща, цветът е същият, без черни или сиви петна, цветът е беж. Такива, тъй като току-що закупени ратан стол е тъмно жълто, което показва, че ратан стол е Чен стоки (вече не под предпоставката на боята). Тъй като ратановият стол ще се използва след определен период от време, цветът естествено е тъмно жълт. Ратан повърхност с черни или сиви петна, което показва, че ратан влажна дълъг мухъл, лесно да се изключи. Ратан кожа надлъжно набръчкани, този ратан не якост, крехка.

Но сега повечето от ратан стол четка повърхността на боята, така че просто използвайте окото не е достатъчно, трябва да помогне на ръка да се идентифицират.

Второ, ръце: за да се определи дали твърдостта на ратанова кожа, можете да носите ноктите върху ратана сила на щипка около, добра кожа ратан не е нарушена. С добра ратанова кожа, тя трябва да гледа на работата на ратановия стол. Върнете се в предната част на ратановия стол, за да видите дали ще бъде ръчно. Столът от ратан е направен от кожен ратан, естествено ще има място за свързване. Възелът е най-добрият възел, трудно да падне.

Мащаб: ратан стол, защото тя е ръчно изработена, размера на отклонението. Нормалното отклонение трябва да бъде по-малко от 2 см. Изберете ракита стол е най-добре да изберете размера на малко по-добре, защото това е благоприятно за дейности, особено за възрастни хора да изберете ратан стол, той трябва да изберете обратно високи, широки парапети, възрастните хора могат да бъдат дълго време заседнал, Надежден глава. Дълго време да седнете не се чувствате уморени.