Как да чисти Alum Ратан стол / Alum Fabric стол / чугун таблица база

- Jan 04, 2018-

Как да се чисти Alum Ратан стол / алуминий стол стол / чугун маса база?

Откритите мебели са различни от обикновените мебели за вътрешно обзавеждане, външните мебели, поставени на открито за дълго време, трябва да имат устойчивост на слънце, вода и корозия. Въпреки че мебелите на открито имат тези функции, ежедневното почистване и поддръжката не могат да липсват. Тъй като се поставя на открито, обикновено дълго време прахът ще се придържа към мебелите, водата ще доведе до дълбоки периоди на влажност, което ще доведе до корозия на мебелите, особено мебелния хардуер и структура. Например, маса на открито в краката на маса от неръждаема стомана, чугунени стойки за маса, алуминиеви маси за краката и т.н. Външните мебели, металните части или алуминиевите части трябва да обърнат специално внимание.

Мебелите за външно обзавеждане след общото ще бъдат със специална водоустойчива, слънцезащитна, антикорозионна технология, която ще почисти много по-лесно от обикновените мебели.

Алуминиев стол стол: Ако алуминиевата повърхност на петна, моля избършете с вода, не използвайте концентрирана киселина или алкална почистваща препарат. За да не повредите повърхността на алуминия. директно се използва кърпа и чиста вода може да се измие.

2F~1_ZVYSI033CR$M6`8V80.png

Алуминиев ратан стол от ратан: Мебелите от PE ратан могат да бъдат чисти с мека четка, парцал или прахосмукачка и трябва да бъдат предпазени от драскотини и драскотини на върха или твърди предмети. PE ратан може да влага, анти-стареене, контрол на вредителите, анти-инфрачервена.

]WDPKBT232(@XNL17SVFGX5.png

Чугун база за маса: за да се предотврати ръжда база има ръжда, база чугун база не може да използва мокър парцал, тя може да бъде избършете с памук суха кърпа за почистване. След като основата на желязото е ръждясала, най-добрият начин е да поискате от професионалния и техническия персонал поддръжка. За мебелните вдлъбнатини и декоративната декоративна част има прах, за почистване препоръчваме да използвате мека четка. Чугун маса база избягване bumping, за да се предотврати боя от черупки изключване и хром изключване, не може да използва твърди предмети в мебели по ритъма, в противен случай, тя ще падне боя боядисване боя.

Чугун метални крака маса далеч от естествено с различни кисели или алкални елементи, веднага след замърсяване веднага изплакнете с вода, за да се избегне корозия. След това незабавно със суха памучна кърпа да остане суха. С дълго време базата на слънцето от чугун ще повреди боя, след като боята е повредена, вътрешният метал е лесно изложен на окислително влошаване във въздуха. И съкратете срока на експлоатация.

Z{GRW07~~3`O{$SWPFAT5}0.png