Как да изберем Вашето външно обзавеждане

- Dec 19, 2018-

Повече видове, характеристики и елементи на дизайна на градинска мебел, главно покриват градски обществени градински мебели, дворни мебели за отдих на открито, търговска външна мебел, преносима външна мебел и т.н.

Основно за търговска градинска мебел, дворно обзавеждане за свободното време за комуникация

Трябва да знаете малко: дългосрочно на открито, това е неизбежно за вятъра и слънцето, така че трябва да сте готови да имате определена деформация и избледняване на дома. Освен това, външното обзавеждане е уникален стил.

Как да изберем градинска мебел, която отговаря на нашите нужди?

Стилът е първият избор, който разглеждаме, как да разберем стила на думата.

В началото на 30-те години руският теоретик на архитектурата М. Гинсбърг веднъж каза, че думата "стил" е пълна с двусмисленост ...

Класификацията на дизайнерските стилове и жанрове все още се изучава и обсъжда. Имената и класификациите на стилове и жанрове, описани по-нататък в тази глава, не са убедителни. Те се използват само като справка и справка за четене и учене и може би за нас. Вдъхновяващ дизайн и създаване на дизайн

Стилът на дизайн може да бъде разделен на традиционен стил, модерен стил, пост-модерен стил, естествен стил и смесен стил.

1. Традиционният стил на интериорен дизайн се характеризира с интериорна декорация, формата на линията, цветовия тон, формата на мебелите и обзавеждането, и характеристиките на традиционната декорация "форма" и "бог". Традиционният стил често дава на хората усещане за историческо продължение и регионален контекст, което прави вътрешната среда подчертава характеристиките на изображението от национален културен произход.

2. Модерният стил произхожда от училището Баухаус, основано през 1919 г. Училището е било в историческия контекст на времето, като подчертава пробива на старата традиция, създавайки нова архитектура, обръщайки внимание на функциите и организацията на пространството, обръщайки внимание на формират красотата на самата структура, а формата е проста. Противопоставяне на допълнителната декорация, застъпничество за разумен състав, зачитане на работата на материала, обръщане на внимание на собствената текстура и ефекта на цветовата конфигурация и разработване на неконвенционален метод на асиметричен състав, базиран на функционалното оформление. Училището Баухаус отдава значение на действителната производствена операция на процеса, подчертава връзката между проектирането и промишленото производство. В момента широкият модерен стил може да се отнася и до простия и нов стил, с архитектурния образ и вътрешната среда на днешното чувство за времето.

3. Понятието постмодернизъм се появява за първи път в книгата "Испанска и испанска поезия" на испанския писател De Onis през 1934 г. Тя се използва за описване на противодействията, които се случват в модернизма, особено на модернистичния чист разум. Анти-обратната психология е постмодерният стил. През 50-те години Съединените щати постепенно формират постмодернистическа културна тенденция в случай на упадък на така наречения модернизъм. Под въздействието на популярното изкуство на възхода от 60-те години на миналия век, постмодерният стил е в модерен стил. Критиката на чистия рационализъм, постмодерният стил подчертава, че архитектурата и интериорната декорация трябва да имат историческа приемственост, но не да се придържат стриктно към традиционния логически начин на мислене, да изследват иновативните техники за стилизиране, да обръщат внимание на човешкото докосване, често поставят преувеличени и деформирани колони в закрити помещения , Стилът и счупените арх. Ваучери, или абстрактната форма на класическите компоненти, се комбинират по нов начин, т.е. използвайки нетрадиционно смесване, суперпозиция, неправилно поставяне, делене и други средства и символи, метафори и т.н. чувство за чувствителност и рационалност. Тя съчетава традиционното и модерното, обществеността и ценителите, т.е. "това е същото" архитектурно изображение и вътрешна среда. Постмодерният стил може не само да види визуалния образ за оценка, но също така трябва да анализираме идеята за дизайн чрез образа. Представителите на постмодерния стил включват P · Johnson, R · Venturi, M · Graves и така нататък.

4. Природният стил защитава "връщането към природата". Естетиката уважава природата и съчетава природата, така че в днешния високотехнологичен, високотемпорен социален живот хората могат да постигнат физиологичен и психологически баланс. Ето защо, на закрито дърво, плат, камък и т.н. Натурални материали, показващи текстурата на материала, свеж и елегантен. Освен това, поради сходството и метода си, селският стил може да се класифицира и в естествен стил. Селският стил се стреми да изразява спокойно, удобно и естествено селския живот във вътрешната среда. Интересно, също често използват естествено дърво, камък, ратан, бамбук и други материали на селски текстура. Случайно настроена в зелено, създава естествена, проста, елегантна атмосфера.


5. Хибридният стил е разнообразна и включваща ситуация в архитектурното проектиране и интериорния дизайн през последните години. Интериорното оформление също има характеристики на модерно и практично и абсорбира традиционните характеристики. Той е интегриран в древния и модерен китайски и западен в декорацията и обзавеждането. Например, традиционни екрани, обзавеждане и кафе маси, с модерна декорация на стени и врати и прозорци, нови дивани; Европейски класически стъклени лампи и стенни декорации, с ориенталски традиционни мебели и египетски мебели, скици и т.н. Въпреки че стилът е еклектичен в дизайна, използвайки разнообразие от стилове, дизайнът все още е уникален, задълбочена оценка на цялостния състав и визуално ефекти на тялото, цвета, материала и други аспекти.

Тук жанрът се отнася до стила на интериора. Модерният интериорен дизайн анализира художествените характеристики на представянето, има и разнообразие от жанрове, главно: високотехнологични, ярки, бели, нови рококо, сюрреалистични, деконструкционни доктрини и арт деко.

1. Високотехнологични или технологични техники за претегляне, подчертаващи постиженията на съвременната индустриална технология, демонстрирайки в архитектурната форма и дизайна на вътрешната среда, защитавайки "механичната красота", излагайки структурните елементи като греди и плочи, решетки и канали на закрито, кабели и друго оборудване и тръбопроводи подчертават технологичните процеси и смисъла на времето. Типични примери за високотехнологични училища са Центърът за изкуства и култура на Центъра Помпиду в Париж и Банката на Китай в Хонконг.

2. Яркият пай се нарича също сребърен пай. Интериорният дизайн се отличава с прецизност и ярък ефект на новите материали и модерна технология за обработка. Често се използва на закрито като декоративна повърхност с огледално и плоско извити стъкло, неръждаема стомана, полиран гранит и мрамор. При осветлението на вътрешната среда често се използват различни нови източници на светлина и лампи като пречупване и пречупване. Под оформянето на метални и огледални материали се образува лъчиста и красива вътрешна среда.

3. Интериорът на бялото училище е непретенциозен, а интериорните интерфейси и мебелите често са на бяло, просто и ясно. Например, Smith House, проектирана от американския архитект R. Meyer и неговия интериор са примери. R · Meyer White Вътрешността на помещението е ограничена не само до повърхностната украса с опростена декорация и бяло, но има по-дълбоко конотация на конотацията. При проектирането на интериорната среда дизайнерът разглежда хората, които са на закрито, прозорците и прозорците. Променящата се външна природа, в известен смисъл, вътрешната среда е само "фон" на мястото на дейност, така че декоративната форма и цвят не са прекомерно оформени.

4. Рококото първоначално е бил архитектурен стил, преобладаващ в Европейския съд през 18-ти век. Характеризира се с фини, леки и сложни резби. Новото рококо наследява сложните характеристики на рококото, но декоративното "носене" и преработката. Технологията използва модерни нови декоративни материали и съвременна изработка, така че има прекрасна и леко романтична, традиционна и все още декоративна атмосфера.

5. Стилът започва в Холандия през 20-те години. Художественият жанр, представен от художника П. Мондриан, подчертава изразяването на "чисто стил" и "освобождение на изкуството от ограниченията на традицията и индивидуалното богослужение". Училището стил вярва, че "абстракцията на жизнената среда е истински живот за хората." Те често използват геометрични форми и червени, жълти и сини основни цветове за вътрешна декорация и мебели и са подредени в черно, сиво и бяло. Интериорът на стила има изключително отличителни черти и индивидуалност по отношение на цвят и форма. Сградата и интериорът често са базирани на геометрични квадрати, а вътрешните и външните пространства на сградата са осеяни с вътрешното пространство и външното пространство. Блокът е подчертан от покрива, неравностите на стената и силния цвят.

6. Сюрреалистът преследва т. Нар. Артистичен ефект на трансцендиране на реалността. В интериорното оформление често се използва необичайна пространствена организация, извита повърхност или интерфейс с течащ извит вид, тежък цвят, непредсказуема светлина и сянка, както и необичайно оформени мебели и оборудване. Понякога модерните картини или скулптури се използват за създаване на сюрреалистична вътрешна атмосфера. Сюрреалистичната среда на интериора е по-подходяща за някои вътрешни пространства с определени визуални или графични изисквания за показване или забавление.

7. Деконструкцията е философска концепция, представена от френския философ Дж. Дерида през 60-те години. Той поставя под съмнение и критиката на структурираността и теоретичните традиции, преобладаващи в Европа и САЩ в началото на този век, в архитектурата и интериорния дизайн. Деконструкционистката партия възприема негативно отношение към традиционните класически и композиционни закони, като подчертава, че тя не е обвързана от историческата култура и традиционната рационалност. Това е жанр, който прилича на структурна дезинтеграция, пробива традиционния състав на формата и има обширни материали.

8. Арт Деко училище произхожда от международна изложба на декоративни изкуства и модерни индустрии, проведена в Париж, Франция през 1920-те години. По-късно се разпространи в Съединените щати и на други места. Например, някои небостъргачи, построени в ранните дни на САЩ, са приели този жанр. Арт деко е добър в използването на много. Геометричните линии и модели на йерархията са главно декорирани във вътрешните и външните врати и прозорци, корнизите, талията на сградата, линията на ъгъла и други части. Интериорната и екстериорна декорация на стария хотел Jinjiang и хотел Peace, построен в Шанхай в ранните години, са Art Deco. През последните години интериорите на някои хотели и големи търговски центрове се основават на конотацията на времето и архитектурната култура. Въз основа на модерен стил, архитектурните детайли са украсени с модели и модели на Арт Деко.

Когато сегашното общество постепенно преминава от индустриално общество към пост-индустриално общество или информационно общество, нуждите на хората от собствената им среда, в допълнение към удовлетворяването на изискванията за използване и материалните функции, обръщат повече внимание на духовните функции на околната среда. атмосфера, културна конотация и художествено качество. Търсенето, създаването, развитието и трансформацията на различни художествени стилове и жанрове на интериорния дизайн са не само продължение и развитие на историческия контекст на архитектурното изкуство, но и дълбоката история на социалното развитие и културната конотация, а също така ще обогатяват значително. хора със своя ден и нощ. Духовният живот по време на дейността.

Мебелите са свързани с околната среда, а подходящият стил може да отразява общата атмосфера и очакваните резултати.


Външна маса и столове

Традиционно външно обзавеждане: ковано желязо, ратан, естествен камък, дърво с лодка

Модерен стил: неръждаема стомана Taslin плат, алуминиева сплав Taslan плат

Постмодерен стил: ратан от неръждаема стомана, алуминиев ратан

Естествен стил: тик, ананас, бряст

Смесен стил: алуминиева сплав тик, неръждаема стомана тик, алуминиева сплав изкуствен камък


През последните години, развитието на вътрешни градински мебели е търсил продукти с добро качество, ниска цена и висока цена на изпълнение от преследването на висок клас чужди страни до нисък клас на страната. В днешно време придобиването на знания за мебелите на открито от потребителите е сравнително малко.


Материал:

Алуминиева сплав:

Текстурата е твърда, не е корозивна и окислена, цветът е ярък, използването на светлина, поддръжка и поддръжка са удобни, материалът е екологично чист и може да бъде рециклиран, и времето за използване е дълго; стилът е повече, цената е по-ниска, а сегашната е най-предпочитана от обикновените потребители;


Taslin:

Teslin е специален текстил, произведен от безшпилна машина. Композитна прежда със специална структура на облицовка, т.е. прежда от PVC / PET обвивка.

Тялото на сърцевината е направено от високоякостна полиестерна индустриална нишка, а кортексът е анти-стареене и анти-ултравиолетова радиация PVC материал.

Преждата от полиестерни нишки се опъва и обгръща и охлажда от светлина, за да образува композитна линия с гладка повърхност, водоустойчива, маслоустойчива, нетоксична и хладна.

Преждата на основата се прави в тъкан вал чрез интелигентна машина за извиване, а тъканта е директно изтъкана върху навиващия рапирен стан без оразмеряване и след това завършва в краен продукт.

Той има предимствата на ярки цветове, без избледняване, висока якост на опън, вода и масло, устойчивост на UV, устойчивост на стареене, устойчивост на износване, устойчивост на корозия, нетоксичност, гладка повърхност и дълъг живот.

Да се избягват остри драскотини и цигари;


Пластмасов ратан:

Изработен е от PE / PP. Характеризира се с това, че е твърда, лека и гъвкава и може да се огъва свободно. Може да се предпази от влага, стареене, насекоми, инфрачервени лъчи, киселини, основи и корозия.

Удобни, дишащи, не студени през зимата, не горещи през лятото;

Поддръжката може да се използва за почистване на мебели от ратан с четка, парцал или прахосмукачка, срещу сблъскване, остри драскотини и цигарени уплътнения;


Закалено стъкло:

Висока якост, добра плоскост, лесно почистване и разкъсване без остри ръбове не е лесно да се нарани хората;

Не използвайте остри предмети, за да удряте или да удряте ъглите на стъклото, за да избегнете счупване; не избърсвайте стъклената повърхност с корозивни течности, за да избегнете увреждане на повърхностния гланц; не избърсвайте стъклената повърхност с груби материали, за да избегнете надраскване.


неръждаема стомана:

Нашата компания използва национален стандарт 304 неръждаема стомана, текстура е трудна, не е лесно да се гние и окислява, времето за използване е дълго, гланц е силен, сбит и ясен външен вид, съвместно съществуване на мекота и мекота, показва, че благородно и просто \ t ;

Понастоящем продуктите от неръждаема стомана постепенно са популярни на пазара и малко фабрики могат да произвеждат висококачествени продукти;


Отляти алуминий:

Избрани са всички алуминиеви материали, характеризиращи се с висока температура и специални форми; след това се полира на ръка; повърхността е завършена чрез ецване, Luohua, запрашаване и други процеси.

Удобства: Издръжливи и адаптивни към всяка външна среда; текстурирани, здрави и дебели; лесно да се даде на хората чувство за принадлежност

продукти; но стилът е по-малък, разходите за мухъл и инвестициите в оборудването са твърде големи;


тик

Известен като "крал на Ванму", той се нарича "Национално съкровище" в Мианмар и Индонезия. Това е най-добрият материал в градинска мебел и е заемал основния пазар на висококачествени мебели в Европа и Америка.

Характеристика:

1. Тикът расте бавно в продължение на най-малко 50 години, което го прави по-плътно и по-твърдо и по-малко склонно към износване;

2, тик съдържа изключително тежко масло и специален аромат, това качество на маслото и аромат ще го запази от деформация, не се страхува от киселини и алкали, може да кара змии, насекоми, плъхове, да не се страхува от ерозия от термити;

Тъй като дървото от тиково дърво е трудно, не е лесно да се счупи, а текстурата е красива, тя е най-добрият материал за изработката на висококачествена градинска мебел;

Стилът от тиково дърво е изработен от висококачествен тик, внесен от Мианмар. Чистият естествен тик се обработва без никакви вредни вещества в човешкото тяло;

Методът на шлайфане на тиково дърво е различен от обикновените мебели. Трябва да се шлифова 5 пъти. Колкото по-висок е коефициентът на опесъчаване на хартията, толкова по-добра ще бъде гладкостта и докосването.

Цялата мебел от тиково дърво от главата до петите е много рядка. Цената на целия тик е много скъпа. Повечето колекционери и икономически богати хора ще обмислят закупуването му.

На пазара има няколко материали и методи за фалшиви тикови продукти:

Злато лъв помело: цвят тик, високо качество, без аромат тик;

Ананасова решетка: Цветът и маслото са много сходни, без аромат на тик и черни петна в дървото;

Златото не се променя: цветът е черен, няма аромат на тик;

Също така използвайте фурнир от тиково дърво (тиково дърво, друго дърво вътре)