Как да изберем подходящо външно обзавеждане

- Dec 29, 2017-

Как да изберем подходящо външно обзавеждане


времето и климата

 

Преди да закупите нови мебели за открито, трябва да отделите време и да направите подробно проучване. Всяка колекция за живеене на открито трябва да съответства на атмосферата и режима на пространството. Как е времето и климатът, с които сме, горещи и сухи или дъждовни и влажни? Ако времето е горещо и прекалено сухо, дървени мебели може да се счупят. Металните мебели не са подходящи за ресторант / кафе / бистро / хотел, който е в близост до морето. Металът може да получи ръжда след месеци дори и да са боядисани. Алуминиеви външни мебели се препоръчват за решаване на горния проблем. Алуминиеви градински мебели са изработени от алуминиева рамка с висококачествено прахово покритие. Тя няма да ръждяса, дори да е изнесена през цялата година.

 

материал, по-важен от външния вид

 

Материалът е най-важен. Подходящ материал означава по-малко поддръжка след закупуване. Естествените мебели от ратан са красиви, но ни трябва да се погрижим добре. Тя може лесно да се превърне в плесен през пролетта поради влажността . Мебелите от алуминий от ратан са лесни за почистване и без поддръжка. Трябва само да използваме кърпа и да почистваме мръсотията всяка седмица. Подходящ е за външна комерсиална употреба.

 

местоположението и пространството

 

Къде да се поставят вашите мебели? Ще бъдат ли поставени близо до басейна? Или ще сложите мебелите да се поставят върху тревата? В този случай, седалката на седалката не се препоръчва. Или седалката на седалката трябва да е водоустойчива. Също така трябва да мислим за спестяване на пространство. Напълно обзаведените мебели на открито ще бъдат най-подходящи. Те могат да се подреждат и съхраняват лесно, когато не се използват.

 

Твърде трудно е да се избере подходящо обзавеждане на открито? Не се притеснявайте. Лесно Outdoor Furniture Ко ООД може да ви предложи идея. Ако се нуждаете от висококачествени алуминиеви мебели за открито, моля, кликнете на нашия уеб сайт www.ease-outdoor.com за повече информация.