Бъдещи мебели, връщане към оригиналната природа

- Oct 24, 2017-

Бъдещи мебели, връщане към оригиналната природа

 

От края на 19 -ти век хората започнали да правят мебели по машина. В същото време в мебелната индустрия се използва много нови материали. Досега материалът включва стомана, желязо, алуминий, пластмаса, стъкло и други материали нагоре и надолу.

 

За външните мебели, от една страна, има по-малко изисквания за съвпадение с декоративен стил, което означава, че има повече креативност при дизайна и цветовото съвпадение. От друга страна, бихме могли да кажем, че всяко парче външно обзавеждане е независим човек. Повечето от тези маси и столове не се нуждаят от други аксесоари, за да покажат спецификацията си. Това означава, че в сравнение с вътрешните мебели, откритите мебели ще бъдат по-лесни за оставяне на хората да ги харесват на пръв поглед.

 

С развитието на индустриализацията то не само се отразява в производството, но и в ежедневието. С увеличаването на производствения капацитет, оригиналните мебели от истинска дървесина се сменят постепенно с нагоре и нагоре. Но индустриализацията представлява просто и трудно, липса на уют и топлина. Така че хората искат да се върнат към първоначалния живот. Хората започват да правят специално лечение на повърхността на мебелите, като например бамбуковото покритие. Бамбукът е много добра суровина за мебели. И сега, все още има много бамбук за малцинствени нужди за изграждане на къща. Върнете се в мебелите на открито, бамбуково покритие означава, че хората искат да намерят баланс между индустриализацията и традиционните дървени мебели.

 

Защо хората избират нов материал? Високият производствен капацитет, употребата на рециклирани суровини, екологосъобразен и последният, но също така важен е удобен за използване. Като алуминиеви мебели, леки са най-съществените характеристики, в същото време, анти-корозия, водоустойчив направи мебели подходящ за външни климатични условия. Хората слагат тези столове и маси на улицата, те не само могат да се използват на мебели, а и са пейзаж. Те правят улицата пълна с красота и щастливи хора. Поставете тези стол и маса навън, хората не се нуждаят от притеснения за щетите. И те също са лесни за поддръжка.

 

Защо хората искат да се върнат към оригиналната природа. Както казахме по-рано, индустриализацията носи много удобство за ежедневния живот на хората. Но истинската природа с повече енергия и енергия, а след това стоманени мебели. Всичко идва от природата, уважава природата и страхът от природата е основен принцип за хората. Съвременното развитие на урбанизацията позволява на хората все повече да се отдалечават от природата. Спомняйки си за най-ранните мебели, те са направени от истинско дърво, дори и ние не сме в гората, и все още можем да почувстваме красотата на природата. Хората искат да се върнат към първоначалната природа, просто искат да се свържат с природата. И сдружението може да накара хората да почувстват, че сме част от природата.

 

Използването на нов материал е тенденция за развитие на мебелите. Естественият ресурс от дърво е ограничен. Хората трябва да намерят някакъв материал, за да заменят част от истинското дърво. Ние също вярваме, че с развитието на технологиите бъдещите мебели ще бъдат затворени за природата и живота.