Пакета френски бистро за столове

- Jan 16, 2018-

Пакета френски бистро за столове

Както можем да видим, опаковането е популярен аргумент за продукта. Купили ли сте нещо за Taobao? Ако имате, ще откриете, че има няколко опаковки за това, което купувате. Такива като пластмасови торбички, мехурчета и картонени кутии, дори и дървеният калъф. Разбира се, днес ще обсъдим опаковката на нашия стол.

Що се отнася до опаковането, доколкото ме интересува, мисля, че е много важно. Защото, когато нашият клиент подава поръчка към фабриката и ние сме готови, тогава контейнерът пристига в пристанището, накрая столовете ще пристигнат в склада си. Първото нещо, което клиентът вижда, е опаковането. В действителност, ако опаковката е красива, тя може да направи добро впечатление за клиентите.

Нашият стол ще бъде защитен много добре. Първата стъпка ще прикрепим слой хартия към стъпалото и подлакътника. Това може да избегне износването на тръбата. Втората стъпка ще използваме хартия или мехурче за защита на ратан и седалка. Това е за намаляване на триенето. Когато тези столове са подредени, ще поставим пластмасова торбичка, за да избегнем прах. И накрая, ще поставим хартията Kraft, за да избегнем дъжд, но също така може да намали триенето. От друга страна, за някои столове и някои дивани, които могат да се подреждат, ще ги опаковаме с картон. Струва си да споменем, че ще направим комплект диван, който да е опакован върху картонена кутия. Например, тази кутия е подходяща, размерът е около дивана от 2 места. Нещо повече, тя може да спести много пространство, което има значение, че контейнерът може да държи повече столове. И както желаете, картонената кутия също е много силна.

Ако искате да научите повече, моля, посетете нашия уебсайт

www.ease-outdoor.com.