Метод за почистване на мека мебел

- Aug 30, 2017-

Пластмасовият пясък се превърна в незаменимо украсяване на дома, благодарение на неговата тъкан и цветово разнообразие от огромния брой потребители, които обичат. В сравнение с коженото канапе, кърпа диван, трудно да се чисти е проблем не може да бъде пренебрегнат. В крайна сметка как може разумно почистване и поддръжка на тъкани диван, Xuan Yi мебели да споделят някои от следните методи:

Има два вида кърпа диван, едната е сменяема, другата не е сменяема. При нормални обстоятелства не може да се премахне по-трудно да се грижите. Ние сме в ежедневието на най-често срещаните са също несменяем. Така че, първо, първо разбираме метода за почистване на диван, който не може да се сваля. 1, прах чист: първо с прахосмукачка кърпа прах кърпа и след това внимателно избършете с кърпа. Не забравяйте, че много водни скраб, така че вода проникване в дивана вътре в дивана в рамката, причинени от влага, деформация, пясък кърпа свива. 2, кафе и други цветни напитки чисти: Ако е кафе и други напитки капка в седема от кърпа, и веднага вземете кърпа, потопена в топла вода, напитка от дивана кърпа да изсмуче, и по-рано по-добро лечение, ако веднъж времето удължаване стане трудно да се справят с играе петно. 3, повърхността с диван фланелен плат чиста: четка с малка четка потопена в малко разреждане на алкохол почистване отново, а след това суха сешоар, в случай на плодове сок петна, с малко сода на прах и вода и се разбърква старателно, и след това се търкат с кърпа Усетете, петна също могат да бъдат изчистени. Същото време като

Последвано от свалящ се диван от плат, този плат, който може да се разруши, може да бъде разрушен, което е лесно да се почисти. Памучен плат чиста чиния може да бъде нискотемпературно измиване, но не се опитвайте да използвате почистване на пералнята, не можете да използвате почистване на белина, за да избегнете избледняване. Предимствата на жакардовата кърпа не е лесно да избледнее, може да се пере на машина. Въпреки това, ако тъканта за добавяне на изкуствен памук, коприна и др, трябва да бъде химическо чистене. Трябва да се отбележи, че независимо от печата плат или жакардова тъкан, когато съставът на тъканта за коноп, вълна и други свиваеми естествени влакна, те могат да се изсушават само.

За тъканта на плата, независимо дали е кашмир или кърпа, а след това почистваме, трябва внимателно да се измие. За платното тип диван, Xiao Биан също предложи, че можете да бъдат персонализирани преди закупуване на комплект от подвижни дивани комплекти, измиване само в съответствие с изискванията на тъканта може да се почиства редовно, удобен и бърз.