EASE OUTDOOR MOBILE-2017

- Jan 03, 2018-

3 януари 2018 г.

EASE OUTDOOR FURNITURE-2017

Мина една година, Лесно поддържаше доставките на нашите стари приятели и се срещна с много нови приятели. Благодарим Ви, че се доверите и подкрепихте от всички тях. От 2007 г. насам ние подобрихме производствената способност стъпка по стъпка, Especial на повърхността на стола прахово покритие и тъкане.

Приемахме много поръчкови поръчки за столове, за да направим стол по чертежа на клиента, цветови съвпадения. Завършените столове винаги получават добра обратна връзка от клиентите.

Освен поръчковите столове, ние също публикувахме нови артикули, алуминиев ратан стол с възглавница, Perfect back radian, височина на ръката, която привлича много клиенти да разследват за това на панаира. Тук, моля, идете с нас, за да визуализирате важното време от 2017 година.

16.03.2017 ~ 18.03.2017

39 -ти Международен панаир на мебели в Китай. Лесно Публикувано ново столче, наричаме го и яйчен стол. Това е комплект мебели, стандартната комбинация е 2 стола и маса, таблицата, която избираме за стола. За този стол бихте могли да го сложите на открито или на закрито, просто като се позовавате на вашите изисквания. В същото време клиентите могат да решат да използват възглавницата на седалката или не. Освен от дизайна на изгледа и цветовия мач, ние се опитваме да дизайн KD, което означава, че ще разглобяваме на опаковката. Разбира се, лесно е да се инсталира.

В същото време публикувахме нова база за маса, проектирахме сгъваемата кутия, която можеше да спести място, когато клиентът ги съхраняваше. Също така опитахме нов цвят, като например сиво и бяло.

09.03.2017 ~ 09.05.2017

Панаир "Спага" на немски език, най-голямото изложение за външна и градинска мебел. Тази година имахме щанд със 130 квадратни метра и показахме 83 обекта на панаира. На този панаир публикувахме втората част на нови продукти. Ние ги наричаме Теди стол и Кара стол. В сравнение с други цветни стилове, Cara стол и Teddy стол ще бъде по-проста и с по-широко използване. Бихте могли да откриете, че открит ресторант, кафене, дори бистро, всички от тях могат да бъдат оборудвани с кара или столче за тенис. Ако ги сложите в трапезарията, да, те могат да съвпадат с много стил на декорация, защото ние избираме кафяво.

11.09.2017 ~ 14.09.2017

40 -ти Международен панаир на мебели в Китай (Шанхай). Това беше първият път, когато посетихме CIFF Shanghai. В Шанхай открихме много красиви вътрешни и външни мебели, включително и някои градински мебели. Също така се срещнахме с много нови приятели и благодарим за доверието им, че можем да имаме шанс за корпоративно провеждане след панаира. Ние завършихме целевия план и имаме доверие да донесем повече нови продукти през 2018 година.

Ако искате да научите повече информация за нови столове и маси, моля, вижте нашия уеб сайт www.ease-outdoorfurniture.com