EASE получи успех на панаира в Сгага

- Sep 21, 2017-

EASE обзавеждане на открито получи успех на панаира в Спага, Кол

Ако искате да започнете бизнес на външно обзавеждане или мебели за трапезария или мебели за кафе, просто разгледайте нашата интернет страница или се свържете директно с нас, ще получите това, което искате. Spoga + gafa 2017 завърши с рекорден резултат. Има 2,131 изложители от 59 страни, представили своите нови продукти и нововъведения от зеления свят в секцията градина, градина, грижа за градината и градина, градински барбекю и уникална градина . Около 39 000 посетители от 113 държави посетиха spoga + gafa.

На този панаир, EASE показва повече от 90 артикула и зоната на кабината е 130 ㎡. Половината от елементите са нов дизайн на тази година. За да продължим да подобряваме уюта и да откриваме цветови мачове, имаме много добра обратна връзка и много клиенти харесват новия ни дизайн за открито.

@C${C{)A196}{U61]QKX9DK.jpg

Освен на новия дизайн, на панаира са показани и много класически типове. Мислехме, че въпреки че хората винаги имат голямо любопитство към нещо ново, но по-голямата част от времето старото нещо е по-подходящо. Особено при външните мебели, дизайнът може да бъде прост или сложен. В сравнение с новия дизайн, класическите столове ще бъдат по-добре да изразходват пазара. Ако искате да започнете бизнес на открито мебели или трапезария мебели или кафе мебели, просто да видите нашата мрежа или да се свържете директно с нас, вие ще получите това, което искате.