Лесно мебели в Spoga + gafa 2017

- Dec 27, 2017-

27 декември 2017 г.

Лесно мебели в spoga + gafa 2017

 

Изнесено от 2 до 4 септември, spoga + gafa 2017 в Кьолн, ние се присъединяваме към изложба в петата година!

Създадена през 1973 г., spoga + gafa организира всяка година в Кьолн и е лидер на международния търговски панаир за градинската и развлекателната индустрия. Това е международно ориентирано търговско изложение и е отворено само за търговски посетители. Панаирът се характеризира с висока интернационалност на изложители и посетители, важна платформа в индустрията за завладяване на нови пазари, търсене на нови контакти и за запознаване с най-новите тенденции и иновации. На панаира в Кьолн посетителите могат да очакват изложбени площи, като градинско обзавеждане, грижа за градината, градинско обзавеждане, градински бази и нова градина с превъзходна площ, уникална с очарователно разнообразие от тенденции, идеи и продукти. С поглед към "булеварда на идеите" с иновативни ПОС концепции, към грил и растителния парк. Разбира се, за многостранна програма.

 

Улесняване на открито мебели Ко, Поддържане на високо качество и най-добър дизайн на нашите клиенти. Нашият екип е силен и професионален в мебели за външно обзавеждане.

 

Тази година кабинковата площ е 80 квадратни метра, което е миналата година двойно по-голяма. Има 84 модела, показващи се на панаира, като например стол за трапезария на открито от ратан, текстилен бистро стол, алуминиева рамка за трапезария, аламна рамка от ратан, изтъкаване на диван и т.н. На панаира има и 12 нови дизайна.

 

За нови модели, проектирани от нашата фабрика! Тази година имаме голям нов стол на столовете Teddy & Cara chair. Тези нови материали столове намаляват alum тръба dia 32 * 1.8 мм, прахово покритие, тъкане от Wintech PE плоски ракита или текстилена тъкан. И втората по големина е петте нови маси с нова сгъваема система, която е алуминиева маса база и сгъваемата система е по-силна от старата.

 

В продължение на три дни има повече от 2000 души, които посещават щанда ни. Повечето клиенти като нашият стол за тенис и грижа, включително и базата! Един квадрат от нашите стари клиенти много прилича на нашия нов дизайн и нов стол. Направена нова поръчка сега! Получавате повече от 25no.container!

Освен това на кабината имаше някои нови клиенти като нашия дизайн и биха искали да закупят поръчката за пътеки точно сега, приблизително 5no.container. И някои клиенти ги харесват и поискаха да вземат пробата точно сега!

 

След справедливо, 3 месеца, ние имаме 20 нови клиенти, повече от 50 40 "контейнер, За Теди & Cara стол, След като поръчката е повече от 8000 бр! Нова база за алуминиеви маси над 20000 бр!

Поздравления Лесните мебели бяха събрани на справедливата 2017 година.

Ние ще поддържаме високо качество и добро обслужване на нашите клиенти.

spoga + gafa 2018 ще се проведат от 2 до 4 септември, ще бъдем тук. Ще се видим!