КИТАЙ МЕЖДУНАРОДНО МЕБЕЛИ EXPO 2020, GUANGZHOU

- Dec 20, 2019-

Лесните мебели на открито ще участват в CHINA INTERNATIONAL FURNITURE EXPO 2020, GUANGZHOU.

Нов дизайн е на път, разработвайки много видове тъкани и цвят за нуждите на повече страни.

Стилът на дизайна ще се доближи до модерен и просто. Тази година видяхме, че разликата между вътрешно и външно става малка, столове в ресторанта също могат да се използват в трапезарията.

През последните две десетилетия Китайският национален панаир винаги настояваше да излязат от изложители и публика. Стремежът на изложители и посетители за красива кауза е философията на Панаира да се стреми към своите цели. С големия си мащаб, пълните категории и високото качество има висока аудитория и спечели доверието на индустрията. Винаги се е радвал на репутацията на барометъра на индустрията за домашно обзавеждане в Китай. През 2017 г. в Китайския национален панаир се чуха танци и танци, плаваха по темата "майсторство и качество, всестранно докиране", надградени за създаване на качествени изложби, оптимизирано участие и изживяване и се превърнаха в лидер в здравословното развитие на китайската индустрия за обзавеждане на дома и глобалната индустрия за обзавеждане на дома. Флагманът на непрекъснато растящите самолетоносачи.

Китайският домашен панаир в Гуанджоу през март е модел на интеграцията на най-добрите бизнес възли и висококачествени изложбени платформи през цялата година. Винаги е хвален от индустрията и предприятията. През март 2017 г. Домашният панаир в Гуанджоу в Китай създаде блестящо бъдеще с 3 992 компании по целия свят. Изложителите съвместно създадоха международен празник за обзавеждане на дома, пълен с цветове и аромати, привлякъл 191 950 посетители с търговска стойност от над 200 страни и региони по света, увеличение с 13,7% спрямо предходната година, от които посетители от китайския пазар В сравнение със същия период на предходната година нетното увеличение е 23,774 души. Въпреки че международната радиационна мощност не е намаляла, тя значително е засилила влиянието на вътрешния пазар.